Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

..já vám do toho nechci moc kecat, ani kazit radost, ale dle mého názoru je to běžná devítka. To S mi připadá, že mohlo být odlomeno kus puncu a pak by odpovídal S-kům, které se u posledních typů sem tam objevují, ač je možná tabulka neuvádí. Většinou jsou tam S-ka jakoby uzavřená, ale měla jsem možnost vidět u několika variant čtrnáctek, takto "rozpojená", dokonce jsem je fyzicky vlastnila, kouknu, jestli je ještě mám. Samozřejmě nechci nic tvrdit, je to jen můj, tradičně skeptický, názor.
Obrázky:

Ja som ani nepomyslel na atyp, jasné že je to deviatka, tá je úplne jasná, stačí naozaj letmý pohľad na reverz a je to jasné. Veľké malé mesiačiky, mohutný lev, gulička pod ľavou prednou tlapou... jasná deviatka.
Ja som sa skôr čudoval tomu S-ku, príde mi široké roztiahnuté, ako na typoch I.-III., také na neskorších Václavových grošoch nevidíme. V-čko som neriešil. To S sa mi stále nezdá a nemyslím si že by to bolo vylomeným puncom, teda ak hovoríme o tom istom. Je mi len divné, že je S-ko otvorené, neuzavreté. Toto som tu riešil, nič iné...

ja u sebe nasel toto:
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.