Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Nezlob se na mě, ale chtít něco určit a dát k tomu takto špatné a malé fotky, ještě k tomu různé otočené, je celkem hloupé a troufalé. Chceš, aby si někdo kazil oči a vykroutil krk, ale sám nevyvineš alespoň elementární snahu to určení poněkud zpříjemnit. Osobně budu dělat raději něco užitečnějšího, než plýtvat čas určováním mincí z těchto obrázků ...

Víš,já se opravdu snažil.Místo foťáku jsem to naskenoval kvůli detailům,obrázky jsem správně pootočil a byl jsem rád že se mi je podařilo odeslat.Lépe jsem to nedokázal.Ale asi máš pravdu.Možná je hloupé a troufalé chtít po někom kdo je zdráv,aby pomohl slepci na přechodu.Přesto děkuji za Tvůj promarněný čas.

obolus: ten primer je trochu zcestny, protoze protoze ten slepec za svou slepotu vetsinu nemuze. Scan je kvalitativne vzdy horsi nez normalni fotka (myslim tim z fotoaparatu, ne z mobilu). Spravne to pootocene ocividne neni, na PG neni zaznamenany vyjev z hospody, aby se lev a koruna valeli nalezato, doporucuju srovnani s grosikem o 2 prispevky vyse..

No moc toho na těch fotkách(scanech) tedy vidět není, ale otočit obrázky a případně barevně upravit, je i pro laika negrafika otázkou cca 2 minut dohromady, tak pokud má někdo věnovat čas určení, co věnovat chvíli čas slušnému nafocení a upravě fotek...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

..já myslím, že už si příště obolus dá pozor a snad i ostatní. V zásadě bych to shrnula pro všechny zájemce o určování a to ve všech tématech na tomto fóru - berte prosím na vědomí, že určování mincí je o detailech a k tomu jsou prostě nutností dobré fotky, určování není o věštění z koule.
Teď se ale přeci jen věštit pokusím- první grošík vypadá na typ IX. a druhý na typ III. více až sem vložíš lepší foto. Kdyby jsi měl problém s oříznutím foto nebo otočením, můžeš mi je poslat na mail- pomohu s tím, než se to naučíš, jen jsem časově dost mimo, takže to nemusí být hned. Navíc je lepší fotit ve větším rozlišení.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.