Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Není mnoho času, jsem pracovně i studijně hodně vytížen 👿
Ten první je skutečně moc pěkný, ale určil bych ho trochu jinak, a to jako VIII.typ. Vede mě k tomu hlavně koruna s perlami na rozeklaných stopkách. A díky tupému N tedy přichází v úvahu var. VIII.a/3. Je zde sice ještě VIII.d/3, ale zde má zase lev předkus jako Bubba z Forresta Gumpa 😁

..po letmém pohledu mi ten první připomíná spíše devítku, ten druhý mi hodně připomněl groš, který jsem sem kdysi dávala, ale už nevím, co to bylo za typ. Také jsem zpočátku přemýšlela nad desítkou, ale písmo, snad i koruna, velikost a tvar písma spíše připomíná čtrnáctu. Ale dnes mám migrénu, tak se do hlubších závěrů nebudu pouštět, páč mozek mi nějak nefunguje 😕 Spíše mne zaujala ta hlava s tou vadou v uchu, tohle přesně měl tenkrát ten můj. Možná zkus zapátrat zpět..

Obracím se na Vás s prosbou: Nemáte někdo doma PG Václava IV., jednu z posledních patnáctek ve slušném stavu? V téměř dokončeném článku J. z P. bych chtěla publikovat jeho fotku, ale fotky, které mám doma postahované nejsou zrovna ideální. Pokud by jste byli ochotni vyfotit a poslat mi na mail, bylo by to fajn. Pokud přijde více fotek, bohužel vyberu jen jeden groš, přesto děkuji za případnou ochotu.
Stějný dotaz platí i u PG Jiřího z Poděbrad- typ Hásková I.b (s nedotaženou korunou) a PG Vladislava Jag. typ I.a v pěkném stavu.
Předem děkuji všem kdo pomůžou za čas a ochotu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.