Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
sigur: myslíš takový?
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nic není nemožné, zapátral jsem ve své databázi a tady máš rub ražený ze stejného razidla 😉 😁 Je tam lehký dvojráz, tak to na první pohled nemusí vypadat, ale teď jsem obě mince porovnával a jsou stejné. Lícní strana je ražena jiným razidlem.
Z toho tedy vyplývá, že je to opravdu lev s hřívou v počtu 4+4 měsíčků, tak Tě to třeba potěší 😁
Jinak díky za ty fotky BP. Jsi jeden ze sedmi lidí odsud, který mi je poskytl. Ti, na které jsem nejvíc spoléhal, se na mě vybodli ...
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ondrášku, keďže si ťa vážim ako priateľa a odborníka, rád by som ti venoval aspoň tento biely peniaz s dobovou dierkou. Jej pravosť ti môže potvrdiť Topa alebo PEHU (mám ho od jedného z nich z KH 2020). 😉🙂
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Braníčku, to je od Tebe moc milé 😃 A víš o tom, že je to vzácný ikonografický typ, na kterém lev konečně našel cestu ven z toho perlovce a může se tak vyprostit ze svého vězení? 😁 😁
Mimochodem, ten děravý PG jako přívěsek jsem kdysi dávno pořídil také od kolegy Topy. To už skoro vypadá, že ty mince ničí takto účelově 😆 😁
Zaregistrován
24. 3. 2010
Peňazokazecká dielňa Domažlice (ak si dobre pamätám)...😆
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ne, Topa je odněkud z českého Slezska, máš to k němu kousek, můžete děrovat společně🙂
Zaregistrován
22. 4. 2007
Tak jo, donutili jste mně obnovit si tady heslo, abych mohl tato sprostá podezření vyvrátit 😃 Drobák ode mne není, to je pod mou rozlišovací úroveň 😎 a ten groš tehdy už dírku měl, když se ke mně dostal 🙂
Zaregistrován
22. 4. 2007
A tím, že jsem ho prodal kacurovi, tak jsem jiný zachránil, protože ON chtěl tehdy dělat díru do groše, aby měl co na krk.... 😋
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tak to sa ospravedlňujem,Topa77. Poplietol som nicky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.