Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 8. 2006
Tak ten byl: btw. kekule jde i do Míšně ? ;-) Jinak pokud by byl zájem o výměnu, tak budu klidně něco takového hledat po známých a burzách - sem tam na něco narazím a je škoda to nevzít.
Zaregistrován
19. 1. 2008
to vassilij: Míšeň já moc rád.... určitě se domluvíme 🙂
Zaregistrován
12. 8. 2006
Pokud by bylo v hledáčku něco extra, tak přijímám objednávky na mail ;-) trinitr@volny.cz prodávat se nikomu moc nechce, tak se holt pustím do shánění "přesvědčovadel"
Zaregistrován
6. 11. 2008
Škoda Kekule trochu pozdě, cca před rokem jsem prodal 5 různých pěkných "míšní" co jsem léta schovával na Ebay a stavově byly srovnatelné s tím co ti nyní utekl...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
19. 1. 2008
.... mince přicházejí a odcházejí.... 😃 😃 😃 .... třeba se ještě nějaké pěkné míšeňáčky objeví ... 😃 😃
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jasně, tehdá to byla také náhoda, ale možnosti vybrat si z cca 60Ks míšňáků z části nálezu jsem prostě za příznivou cenu neodolal😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
10. 6. 2006
Dostal sa mi do ruky slušný pražský groš Vladislava Jagelovského. Nie som preborník v tomto období, ale tipujem ho na Hás. XIV. a / 2. Je to tak? No ale vidím tam nedorazené písmeno N v SECVNDVS, vyzerá to ako SECVIDVS. Vídíte to tiež? Nie je tam žiaden dvojráz, je to pekne viditeľné...
[
[
[
Zaregistrován
26. 7. 2007
vidime🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
20. 9. 2008
Díval jsem se do Smolíka, groš je kombinace líc č.16 a rub č.17 s tím že vnitřní opis líce má vypadat xWLADISLAUSSECUIIDUS, takže ty tam máš místo II pouze jeden dřík, o tom není pochyb.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Denarius: Ja viem ako to má vyzerať, práve kvôli tomu, že to tak nevyzerá, som to sem zverejnil. Aj ja mám literatúru, takže sú mi tieto veci zrejmé. Je tam iba jeden driek, o tom niet pochýb. Ale nie je to nič vzácnejšie. Chyborazieb a kombinácií rubu a lícu je medzi Vladislavovými grošmi viac ako je zdravé.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.