Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
19. 5. 2010
To je přesně na co narážím:
petr1596 napsal/a:
... Proč bych Vám měl sdělovat informace, které jsem si nastudoval ...
Proč by tedy měl někdo Vám sdělovat informace, které si nastudoval on? Vždyť mu taky můžete vlézt do aukce, kde bude varianta, kterou vás naučil rozpoznávat.
Měl jsem pocit, že jsme tady lidi, kteří si navzájem poradí. Pokud si chcete hrát na svém písečku, tak fajn, ale pak by bylo férové aby jste nechtěl rady od ostatních.
Zaregistrován
23. 11. 2011
No tak asi potřetí. K minci prodané na aukru vám informace nesdělím, protože si jí chci koupit. Když zde napíšu o se jedná, tak jí třeba lacino nekoupím. Proč bych si měl minci zdražovat. Ostatně jste o mém názoru silně pochyboval, dokonce se podivoval že si myslím něco jiného než ostatní, tak proč najednou ten zájem?
Určení grošů, které jsem zakoupil, dle práce Dr. Háskové je něco jiného. No a pokud se budete informovat, zjistíte, že jsem už stovky mincí poskytl všem, kdo si řekli a chtěli je kvůli bádání nebo použít v chystané literatuře. Když jsem si prošel archív vašich příspěvků....
Jinak prosím admina aby to zde promazal, nemusíme si špinit diskuzi o pg takovým plevelem.
Zaregistrován
23. 11. 2011
Dík dvěma kolegům za určení grošů!
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zdravím přátelé,
do připravované studie o PG Vladislava Jagella potřebuji připravit perokresby "ideálního" vzhledu lva u typů Hásk. I až XI, proto bych chtěl zdejší ctěné osazenstvo požádat o fotografie rubních stran grošů s velmi pěkně vyraženým lvem, které by se daly použít jako předloha perokreseb. V případě, že takto pěkně vyraženého lva máte, prosím o zaslání jeho kvalitní fotografie v max. rozlišení na můj mail kacuro zavináč seznam.cz. Moc děkuji.
Ondřej Černohorský
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zdravím přátelé,
na mou předchozí výzvu reagoval, bohužel, jen jeden kolega, výzva však stále ještě platí, tak pokud někdo máte groš s dokonale vyraženým lvem, pošlete mi, prosím, fotku na mail. Odměnou vám bude zvěčnění vašeho lva na perokresbě a jeho následná publikace v numis. článku. Kdo by odolal takové nabídce, mít groš s takto proslaveným lvem?😃😃 Za fotky předem děkuji.
Dále, do jiného připravovaného článku o dosud nepublikovaných opisových variantách PG VJ hledám další takové groše z vašich sbírek. Pokud takové máte, a je jich mezi vámi jistě hodně, a chcete své mince opět proslavit (ať už třeba z důvodu jejich lepšího pozdějšího prodeje), pošlete mi jejich fotky s metrologií do mailu. Nebráním se ani případnému spoluautorství, pokud by to stálo za to. Děkuji.
Zaregistrován
21. 2. 2014
Dobrý den kacuro,
kdo vám ty perokresby dělá?🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
Něco dělám sám, něco kolega.
Zaregistrován
21. 2. 2014
A nechcete se nějakým vyvedeným (nebo i rozpracovaným) kouskem pochlubit? Třeba si uděláte reklamu a fotky se jen pohrnou🙂
Docela mně to zajímá. Jednak se mi takové věci líbí a taky jsem dřív přítelkyni tlačil do takové tvorby. Ale moc se k tomu nemá, svého času se na památkáči prý namalovala dost různých střepů, medailonů, pečetí atd..
Zaregistrován
23. 10. 2006
Niečo bližšie poprosím ku grošu .
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
:shock: Hmmm toľko informácií som ani nechcel...😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.