Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
3. 7. 2015
jj, je tam vidět madona s dítětem
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
17. 11. 2011
Dobrý den, pomůžete mi prosím s přesnějším určením tohoto groše a jeho ceny? Předem moc děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Je to Hásková XIII. e/6. Cena vzhledem ke stavu nízká v řádu vyšších desetikorun.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 8. 2010
Podle Háskové to sedí, škoda toho stavu.
Zaregistrován
15. 7. 2007
presne, je to mrtvola. na druhy strane by nestal dve kila nebo tak nejak🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
Na líci je zajímavý konec vnějšího opisu. Nejsem si jistý, jestli je to dvojrázem, protože jinde v obraze není vidět, ale vypadá to, jako by řezač do razidla vybil X a dvojkroužek tak divně, že vypadá jako B (a nebo tam rovnou vyrazil B bez rozdělovacího znaménka), což ho možná zmátlo a jako další litery vybil O a E, pak si to uvědomil a udělal z nich (pokusil se je opravit na) B a O a pak normálně pokračoval EMIE.
Zaregistrován
15. 7. 2007
to je hlavni duvod, proc jsem to sem dal - diky, ze sis vsiml. nechtel jsem na to upozornovat, protoze jsem si rikal, ze tam pak nekdo uvidi neco, co tam mozna uplne neni. je to skutecne trochu matouci, dvojkrouzek je asi nabourany do X tak, ze budi zdani B (takze prvnich par vterin jsem premyslel o dvojrazu a pak o chyborazbe BOEEMIE, ale je to spis BOEMIE, ale docunene). no a protoze jsem si nebyl moc jisty, k cemu se priklonit, dal jsem to sem.
ty dvojkrouzky totiz nevypadaji uplne stejne a mozna bys mohl mit pravdu v tom, co tvrdis. posilam jeste par fotek, bohuzel o moc vic z toho nevzdimu, mince byla totalne vybelena a vyzrana - a leskla se tak, ze ani fotit nesla. s patinou sem se sral jak s prvni laskou a stejne vysledek nic moc.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ty fotky potvrzují to,co jsem napsal výše.
Zaregistrován
14. 9. 2019
Snad tu tento groš ještě nebyl: líc pravděpodobně Has.XI a/5(6), chyboražba WLADISSLAUS, rub jako Has. XI a/20, tam je ta dvojtečka viditelná lépe. Prosím o případnou korekci.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.