Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jo vidíš, té chyboražby jsem si nevšiml, soustředil jsem se na to rozšíření opisu🙂 Každopádně je tam RB a s chyboražbou je to nová opisová varianta.
Ten lev je 100% XXI.
Zaregistrován
7. 7. 2021
super díky, jen pro úplnost- 2,60g/28,5mm
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dúfam, že som to tu ešte nedával...tá dierka vyzerá byť prebíjaná, nie vŕtaná. Akurát rozmýšľam, od čoho môžu byť tie 3 preliačiny nad dierkou.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2021
Autor zřejmě zkoušel různé druhy průbojníků a na počtvrté si řekl, že to bude lepší posunout o něco níže.
Zaregistrován
4. 10. 2020
Hezký den přeji,
pomohl by někdo s určením tohoto Vladislava:
Lev by nejvíce odpovídal na X. ale má 4 měsíčky v horní hřívě a 3 tečky kolem ocasu, navíc tečka vlevo pod tlapami a ještě jedna pravděpodobně taky tečka uprostřed ocasu.
Koruna mi zas přijde podobná nejvíce s IX. c
Navíc nejspíš chyba v opisu... WLEDISLAVS
Mohlo by se jednat o nový typ?
Děkuji všem😉
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
1) Je vidět, že pod povrchem groše dochází ke korozi, ty tečky (puchýřky) na víc jsou toho důsledkem. Je na nich vidět prasklinka.
2) Je tam klasické WLADISLAVS, to A ma zleva nahoře i dole patku, kdyby to bylo E, tak tam ty patky nejsou.
3) Typ Hásková X se 4+4 měsíčky už v několika exemplářích eviduji. V tomto případě si ale nejsem vůbec jistý, jestli tam ten čtvrtý měsíček je. To, co je za pravou přední tlapou, nemůže to být jen optický klam vzniklý nerovností v důsledku té koroze? Nebo to může být korozí poškozená část té tlapy.
Zaregistrován
4. 10. 2020
1) souhlasím
2) souhlasím
3) přijde mi, že tam ten 4. skutečně je, ale na 100% to říct taky nedokážu... až budu doma zkusím udělát více fotek pod různým úhlem světla😉
Zaregistrován
4. 10. 2020
Ještě k tomu ocasu... Ten puchýř je jasný, ale co ty 3 "tečky"😃
Obrázky:
Zaregistrován
4. 10. 2020
Mimochodem, máte ještě zájem o fotky BP VJ nebo už je pozdě?😃
Zaregistrován
4. 10. 2020
... mám tam jednu omylem oboustranně vyřazenou ražbu😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.