Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Nemůžu souhlasit, mvk ho sacuje jako xII.b/1 Nerozporuju že je to práce Drába nebo Jíši, koukám nahoře jsem se upsal, myslel jsem typ koruny XII c/1 to je asi matoucí, i pro mě jako pro laika, je viditelno tolik rozdílů, tento lev dle mě není v typologii popsán ani u XI ani u XII, malá rada měsíčku, uzavřený ocas, srst na končetinách. Čím víc na něj koukám tim víc v tom vidím podobnosti s XIII jak píše berserk takže se přikláníme k jeho tvrzení
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Však říkám že Nerozporuju že je to jisovo práce, tak hluboko do toho nevidím, jen říkám že tento groš typologii v Haskové není a není to ani hybridni kus z popsaných razidel.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Dalsi z chaurovi sbirky, diky moc, docela klika, ten lot koupit nejaky vasnivy sberatel Vladislava, ma numismaticky orgasmus :-D . Je k nemu nejaka legenda?
Jinak pokud by o nej mel nekdo zajem, uz se povaluje na tydenni dovolenne na aukru s ddvema dalsima zajimavyma kolegama a pak jim skonci prazdniny u me doma a pofrci dal..
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.