Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
1. 8. 2010
zaujímavé použitie rozdelovacieho znamienka, namiesto nuly v roku
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dula, dobrý postreh. Mám, myslím, 4 rôzne razidlá tohto ročníka, ale toto som si nevšimol. 🙂 A teda som zistil, že mám niečo podobné, ale z iného razidla...
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
Sigur, neabsolvovali školenie v Košicoch? Keď sa na to zdiaľky pozerám, tak vidím "MATRONA"😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
:D ...to by bolo super, ale myslím, že je to PATRONA.
Zaregistrován
24. 3. 2010
...a tak sa pochválim. 😃
Ročník 1503 je, na rozdiel od ostatných datovaných denárov tohto panovníka, pomerne bohatý na rôzne pekné varianty. Ďalšie ročníky boli už viac unifikované...
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
Chlapi nie je to žiadna obrovská rarita, ale denáre zbieram spôsobom, že keď ma niečím zaujme tak ho chcem. Tento má ak sa nemýlim najkratšiu možnú opisovú variantu PATRO VNGAR a úplne bežný určite nie je PATRON VNGAR je tiež dosť krátke ale z mojich pozorovaní rádovo bežnejšie. Čo poviete?
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
10. 1. 2013
Mal som len opis PATRON VNGARI,s takýmto som sa nestretol a aj pekná razba je to.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Robím to presne rovnako (zbieranie denárov) a mám z toho obrovskú radosť. Myslím si, že to je podstava akéhokoľvek zberateľstva. Mohli by sme urobiť súťaž o denár s najkratším opisom... 😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
17. 9. 2009
Výzva prijatá prihlasujem do súťaže o Wladislavov denár z môjho príspevku. Cenou do súťaže bude pochvalný potlesk od ostatných členov skupiny. Aj keď ako poznám Sigura niekde vyhrabe denár s opisom PA - VNG🙂
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.