Zaregistrován
12. 6. 2012
To bych zase až tak nečekal, že by to vyprodali až tak rychle. Nějaká špekulace, či co?
Ovšem já tu mám čerstvý příspěvek do tématického exponátu o elektrice!!
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Vsadím se, že jste si ještě Křižíka nepořídili a ... ano, Vánoce přicházejí!!
Obrázky:
Zaregistrován
2. 11. 2018
Tak po dlouhém dopisování a pátrání po známkách Háchy je to černé na bílém. Celé archy jsou již rozprodány a od vydavatele nejsou k dispozici. Pár posledních jednotlivých známek je možné nechat si poslat. Takže pokud někdo chce koupit, tak jen z druhé ruky. Ale v roce 2019 se chystá Obec Trhové Sviny vydat známkový sešitek s tématikou Háchy. Tak uvidíme kdy a jestli vůbec.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Koupil to někdo z Prahe (holt, někteří mají prachy, jiní mají h...šrapnel!).
Ale tady, to z Prahe nekoupil a ještě je mají!! (Ještě jsme si nepředvedli použité.)
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Není mi úplně jasný jak to funguje, neb jsem zaregistroval v dnešní poště. Tedy 3,5 měsíce po akci. A vzhledem k přání k Vánocům to určitě nebyla zpožděná zásilka.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Další do sbírky z těch podivných francouzských. Tak nějak jsme se dohodli, že se jedná o vlastní známky objednané a vytištěné doma na počítači.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Hmmm... a já mám furt kulový...
Obrázky:
Zaregistrován
2. 11. 2018
Pěkný Hácha🙂
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
No pěkný. Mohli použít nějakou sympatičtější podobenku (a barvu pozadí). Tady se tváří dost tragicky. Na druhou stranu je fakt, že jako president neměl moc důvodů tvářit se optimisticky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.