Zaregistrován
20. 12. 2011
Jojo, to opravdu není jasné, jestli budou dva TL nebo jeden!
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, ale když si člověk detailně prohlídne ten obrázek části TL, tak lze vytušit, že tam je:
Vlastní známka (vzor)
Jára Cimrman "A"
to by znamenalo i vzor "Z", tedy 2 TL a takto Česká pošta nechutně vydělává na nás, chudých filatelistech.👿
Zaregistrován
7. 4. 2013
Jsou to přeci jenom dvě katalogová čísla, tak si odpustím jednu plzeň za 38 Kč a koupím si známky A a Z s J.C. Horší než "Tankuj levněji" určitě nebudou🙂. Chodem mimo, tuto velkolepou akci pošta v tichosti odtroubila: https://www.ceskaposta.cz/-/pokud-si-stat-neco-objedna-musi-za-to-zaplatit - cca uprostřed.
Zaregistrován
12. 6. 2012
25 Plzní abys to měl i s povídáním.
Co máš konkrétně na mysli, že odtroubila? To "Tankuj levněji"?
Zaregistrován
7. 4. 2013
To bude party😉. Mno píšou tam, že "tankuj levněji" skončí z důvodu nerentability... Takže perla české známkové tvorby po r. 1989 bude inzerátem na mrtvou věc
Zaregistrován
12. 6. 2012
Takže, malá vzpomínka na Svitavy. Nejprve soulad Vlastní známky a známky z aršíku (a ta doplňková je aspoň taky žlutá), poté něco pro námětáře - automobilisty a na závěr šedý portrét (jak se na teho huliče kouká!🙂 , asi mu smrdí pod nos). Akorát mi není jasná jedna věc - že na té počtě u toho lepení krapet nepřeméšlí. Tu R-nálepku vždycky nasere někam doprostřed a pak se diví, že se jí tam nevleze ten Apost.
Obrázky:
Zaregistrován
20. 12. 2011
Tak Jára nám vyjde dvakrát! Jednou pětadvacetkrát jako A a podruhé pětadvacetkrát jako Z! Je to zmíněno v dodatku emisního plánu na rok 2014.
Zaregistrován
12. 6. 2012
1075 Kč za dva TL. To je teda dost hodně příliš.😞
Zaregistrován
21. 7. 2007
A ještě budou na archu vůči sobě pootočené, aby si sběratelé různých kombinací přišli na své.
Zaregistrován
7. 4. 2013
Sběratele různých kombinací jsou vůbec masochisti😃. Známky ČR jsem si nechal jen po jednom kuse od každého katalogového čísla+DV a VV, které jsem našel. Zbytek jsem nemilosrdně vyfrankoval. Až přijde euro, víc jak 20% nominálu za ** standartní známky už nikdy nikdo nedostane...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.