Zaregistrován
20. 3. 2008
Zdravím,
povedlo se někomu sehnat vlastní známky "Tenisová síň slávy" (sešitek)? Osobně jsem se snažil sehnat je po mailu, už to vypadalo nadějně, ale druhá strana přestala na konci ledna odpovídat a teď už vůbec nereaguje .. 😞
Zaregistrován
8. 7. 2014
Solmyr- odpověď máte na straně 22. Tak se zařadil k těm zcela soukromým, jež normální sběratel nezíská (Č. pojišťovna- tam je to jasné, až na 1? vše použito, SSI Shafer a a b, Literatura a film bez hranic, Mikroregion Chelčice a Tenisová síň.
Zaregistrován
20. 3. 2008
Zdravím,
tak bohužel se moje obavy naplnily, že sešitek není k sehnání .. jen jsem se chtěl ujistit, že jsem nezaspal. Jinak na SSI Schafer mi nedávno přišla nabídka - 10.000 za oba TL - to už mi přijde jako hodně přepálená cena. Že by je někdo vynesl a teď si dělá Ježíška? 😕
Zaregistrován
9. 10. 2012
az lidi zjisti, ze se to prodava za vic , nez je nominal , tak s tim pujdou na aukro
🙂
vyštudovaný rytec kovů - filatel - lolek .)
Zaregistrován
12. 6. 2012
Lidi to nejspíš moc nemají. Zvláštní ale je, že na Aukru (ani nikde jinde) se vůbec neobjevují dopisy.
Jen tady😉.
Zaregistrován
8. 7. 2014
A máme nové/staré vlastní známky. Delikomat zřejmě spotřeboval zásobu a tak vydal nový VZ TL 0037, lišícího se od původního VZ TL 0033 pouze oním číslem.
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, zajímavé. Jak se k tomu postaví sběratelská obec?
Zaregistrován
9. 10. 2012
hm tak to asi musime dokoupit ne ?:) ...časem
vyštudovaný rytec kovů - filatel - lolek .)
Zaregistrován
12. 6. 2012
A je i možný, že to není úplně stejný. Nemuseli třeba přesně trefit barvu. Podobné příklady známe (Tonda Novotný to je, jestli se nepletu,tam to netrefili dokonce 2×.)😁
Zaregistrován
7. 7. 2015
Nevím zda můžu dodat adresu pro TL Stezka korunami stromů Lipno, ale stačí tam napsat a TL zašlou za cenu 450 Kč.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.