Zaregistrován
9. 7. 2013
Vím, že nedávno koupil jistý sběratel D.P. moravský vltavín o hmotnosti cca 250 gr., pravidelný, nepoškozený, úhledný, za rovných 50 tis. Kč.
Zaregistrován
17. 8. 2010
kpt: to dava smysl, u tech vetsich kamenu je okruh potencialnich (resp. koupeschopnych) zajemcu dost omezeny a prepocet prumernou cenou na gram dosahovanou u malych kusu neni moc realny...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
20. 11. 2013
Dobrý den,asi jste mě špatně pochopil,já ten vltavín neprodávám,jen se bavím na úkor velkých odborníků,kteří tady často píší./pepuzdepa nepočítám to je odborník/Vltavín 250g za 50tis.to je opravdu bomba.Stačí se podívat na oficiální tabulku nalezených vltavínů/zdůrazňuji oficiální,o té neoficiální nemá většina z Vás ani ponětí/ a zjistíte,že vltavín 250g by byl naprosto unikátní a musel by ho prodat za 50tis. pouze debilní jedinec.Já osobně bych za vltavín 250g dal klidně mnohem a mnohem víc,i když vltavíny jsou pro mě jen velice okrajová záležitost.Jinak přeji pěkný den a běžte raději s dětma pouštět draky.
Zaregistrován
17. 8. 2010
arnika: tak vy jste toho tady za rok ve vasich sedmi prispevcich taky zrovna moc nepredvedl, takze bych se byt vami drzel pri zemi...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
20. 11. 2013
ale,ale buďme na sebe hodní,já více čtu a naslouchám a méně píši,však to znáte mluviti stříbro,mlčeti zlato,ještě jednou všem sběratelům pěkný den a mnoho úspěchů
Zaregistrován
12. 6. 2012
(Potřeboval bych nějaký takový najít a prodat ...😞)
Zaregistrován
23. 10. 2006
napsal/a:
méně píši,však to znáte mluviti stříbro,mlčeti zlato,
Doporučujem ešte menej písať a viac študovať odbornú literatúru.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
9. 7. 2013
arnika napsal:
... "vltavín 250g by byl naprosto unikátní" - nikoliv "by byl" ale "je naprosto unikátní" ... ano, druhý největší ...
... "musel by ho prodat za 50tis. pouze debilní jedinec" = vyjádření arogantního hulváta ...
... "Já osobně bych za vltavín 250g dal klidně mnohem a mnohem víc" - ale nebyl Vám nabídnut ...
PS: pouštět draka?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.