Zaregistrován
4. 7. 2014
I cena 2000/gr je realna ale to jsou unikatní kusy dlouhý činky , velký bubliny , dvoubarevný kusy, spirala atd....rekneme 1 kamen ze 100 000 kamenu....ovsem okruh kupcu je hodne maly ani ne pocet prstu na ruce ....mysleno u nas v čr.
Zaregistrován
23. 10. 2006
napsal/a:
Vltavíny nad 50g jsou vzácné a vltavíny nad 100gramů jsou téměř raritní. V poslední době se jich objevilo docela dost, ale ne zase tolik. Nevím, co mají za poklady doma lidé, co vltavíny kopají, určitě budou mít i takovéto raritní kusy, ale už jsou to díky své váze vysoce ceněné kameny. Čím větší kámen, tím se cena násobí. Ostatně takto to bývá i u jiných drahokamů (Grofik určitě potvrdí) i když tohle je jen polodrahokam, sklo...
Svoje vyjadrenie som napísal v mojom poslednom príspevku , raritné vzorky sú drahé je jedno či je tzv. polodrahokam ,alebo drahokam.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
1. 4. 2017
Koupím Vltavíny jakékoliv velikosti..
Prosím nabídky mi zašlete na email :jakubvlasek@centrum.cz
Zaregistrován
27. 12. 2009
Prodám tyto vltavíny. Vše Chlum, 11,91 g
Cena : 1000 Kč včetně pošty.
Obrázky:
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
23. 9. 2017
ahoj tak jsme se s rodinou dostali do nesměně a trošku koukli po vltavínech,na poli se nedařilo ,tak jsem se rozhodl podívat se k dírám jestli nebudeme mít štěstí .
Zhruba za hodku jsem našel dva kousky v hroudách takže docela radost.Nejsou moc velké ale potěšily.
První váží něco kolem 7 gr a druhý něco kolem 5 gr.
zkusím sem dát fotky.
Obrázky:
Zaregistrován
1. 4. 2017
Koupím nepoškozený vltavín nad 20 gramů..
Cenu a foto mi zašlete na email: yakuzayakuza35@gmail.com
Zaregistrován
3. 4. 2018
Dobry den chtěl bych se zaptat je-li to vltavín? co jsem se díval na stránky na internetu tak mi příjde že by to mohl být vltavín ale nejsem si tím jistej má průměrně mezi 50-70 gramy. a kolik by mohl mít cenu pro zběratele děkuji za případnou odezvu a radu. je to polní nález v moravskoslezském kraji.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 4. 2014
Bohužel, je to jen struska z některých moravskoslezských železáren a je zcela bezcenná. V tomhle kraji vltavín nenajdeš, vyskytuje se jen na několika omezených územích v Jižních čechách a na Jižní Moravě.
jezevec74@gmail.com
Zaregistrován
23. 9. 2017
Tak naše nálezy za poslední dva týdny :-)
Obrázky:
Zaregistrován
10. 8. 2017
Koupím moravské vltaviny.
Email: Stipcakjirka@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.