Zaregistrován
1. 3. 2016
Jsem ať raďejic fanatikem,něž věřicim v báchorky vědce,co nikdy nepovyrazil do terénu,a veškere vypočty učinil z knih,co měla univerzita na ktere studoval.
Zaregistrován
1. 3. 2016
Jsem ať raďejic fanatikem,něž věřicim v báchorky vědce,co nikdy nepovyrazil do terénu,a veškere vypočty učinil z knih,co měla univerzita na ktere studoval.
Zaregistrován
11. 1. 2015
Roman75Já se raděj budu opírat o výpočty vědců než být fanatikem a vážně nechápu,z jakého důvodu usuzuješ,že všechny jejich tvrzení mají jen z knih a nikdy nevyjeli prozkoumávat terén.Když se nad tím člověk logicky zamyslí,tak nevidím důvod,proč by si měli vědci vymýšlet a krmit nás nějakýma báchorkama.když tak nevěřícně odsuzuješ vědce,tak se vrať ke svému fanatizmu a své názory si odnes k ostatním fanatikům
Zaregistrován
1. 3. 2016
Asi jsem už někde zmiňoval,mam duvěryhodne zdroje,a to jsou americkej jasnovidec Edgar Cayce,Rudolf Stejner,Mišel Nostradam,Vanga Dimitrova,Adelma Von Vey,Daniil Andrejev kniha Ruže Světa,a ovšem poznatky vědcu taký. A k nezapomenuti sve uvažováni. Žadna metoda vam neurči věc časově tak vzdálenou,jediňe jestli jste budete podobnej Edgaru Cayce,anebo PanBůh vam sděli. Myslite že ta metoda urči jakej jste býl před 100 lety ? Ano urči,faktem ale bude opak,před tou dobou jste nebyl vůbec. Před 100.000 lety,podle sděleni Cayce,čast Atlantydskych kmenu opouštěla posledni Atlantydske ostrovy,dřive to byl kontinent,teď je tam ocean Atlantyk. Když šly přes Europu,byla již zde souš. Jeden kmen smisil se z Africkym obyvatelstvem,a tim založena byla Egypetska rasa. Druhej kmen šel dál do Indie,tam předaly sve věďeni. Podle stejnýho autora,je známo,že Země tak jak ji známe je stara 1.000.000 let.Před tím měla jinou podobu,takže padáni meteoritu byloby možne jen do rozžhavene koule,bez možnosti nálezu,jelikož logicky nebyly hory. A když odhodite ti nuly od nepodloženych tvrzeni tich vědcu,tak vam sbude ten jedinej milion,a od něj odpočitate ten čas k 100.000,umístěte tam čtvrthory,a podle toho v jakych vrstvach sedimentu to je,budete věďet přibližně kdy to spadlo. Nebo jestli jste schopen číst akašicke záznamy,tak budete věďet na určito. Ale to už je Metafizyka,tu ja neovládam. Některe ruske teksty co jsem vkládal,vysvětlujou jak vznikai tektity. Jen zde poznani zustalo na bodu mrazu.
Zaregistrován
1. 3. 2016
Všechny ne,jen ti,co tvrdi vymyšlena čisla. Důvod ? Ten je jednoduchej,klamem o původu vltavinu omezit jejich sbírani. Žhavej přiklad tomu archeologove.
Zaregistrován
2. 5. 2015
Bože můj, zač mě trestáš? Jaká bájná Atlantida, vymyšlená na základě nějakých bajek a pověstí, jaké Atlantidské ostrovy, jaké kmeny? Jaké akašické záznamy, co je to za blábol? Atlantický oceán vzniknul mezi čtyřmi kontinenty a tzv. desková tektonika a pohyb litosférických desek je již hypotéza dávno prokázaná. Pohyby kontinentů od sebe jsou max. v cm za rok a celkově to za miliony let dělá stovky kilometrů až tisíce km. Nač by si vědci asi vymýšleli následující obrázky, kde se vracíme do minulosti? A až do permu před 250 mil. lety, což e vám asi líbit nebude, protože to naprosto vyvrací ten jeden jediný milionek... kdy byl jediný superkontinent zvaný Pangea, který se postupně "roztrhal" na několik kontinentů.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 9. 2014
bože ved je to blázon,písať tu o nejakých jasnovidcoch a podobne.mal by sa liečiť a nie vypisovať kraviny na nete
Zaregistrován
11. 1. 2015
Zakládat si na smyšlených pohádkách nějakých jasnovidců?!to by jsme se teda moc daleko neposunuli😄díky vědeckým poznatkům jsme tam kde jsme.
Zaregistrován
1. 3. 2016
Zaregistrován
1. 3. 2016
Grofiku díky,malem mi praskly smichy ščeky :-D to bylo pozityvni ode tebe :-) ,věru mě potěšil. Snad jednoho dne někdo objevi par dalšich krateru,a to asi v Rakousku,pak už zastanci litajicich hornin uznai mi za pravdu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.