Profilový obrázek
pass

Uživatel

Zaregistrován:
21. 1. 2010

#121 24. 9. 2023, 21:21

ultramarínová 25h 10Nc

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
pass

Uživatel

Zaregistrován:
21. 1. 2010

#122 24. 9. 2023, 21:27

1000 h jsou fialová a tmavě fialová
chybička v popisu - kdyby to šlo opravit

Profilový obrázek
pass

Uživatel

Zaregistrován:
21. 1. 2010

#123 7. 10. 2023, 17:46

Černofialová

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Helik 007

Uživatel

Zaregistrován:
8. 3. 2025

#124 29. 3. 2025, 15:05
Absolutně jednoduše.Kvůli tomu,že mi syn pana domácího začal systematicky vykrádat sbírky,tak mi zrušil mou nájemní smlouvu.Pak jsem se přestěhoval k mé babičce.Po smrti babičky mi majitel objektu pan Babuška neprodloužil nájemní smlouvu.A protože musím platit alimenty,tak jsem dobrovolně zvolil variantu,že budu žít v lese a připravovat postupně nějaké věci na prodej,abych tuto situaci vyřešil.mezitím jsem se nastěhoval ke své tchyni,která mi vychovává mé 2 děti.A když mi vyhodila tchyně,tak jsem bezdomovec.Jasný?Zkrátka dokud mi neporostou houby a nebo borůvkytak se musím o sebe starat sám.Dnes už jsem našel první hřby kováře,takže sezona poalu začíná.Na tu barvu se vám kouknu.Včera jsem konečně potkalmýho kámoše,co má ten kvalitní scaner,takže pomalu budu připravovat ke scenování průběh tisku barev 200 H zoubkovaný.Te´d budu u kámoše v hazlově,takže budeme spolu řešit i internet doma.Chytnul jsem v sobotu práci v lese,takže budu moci i řešit jak internet,tak případně nový scaner.co jsem ho půjčil Karlovi Fialovi,tak mi nechce ani tisknout tiskárna a ani se mi nechce rozsvítit scaner.A to je to úplně nová mašinka.Buď tam se povolila lampa ve scaneru a nebo se lampa rozbila.Kontrolka mi svítí,ale náhled se nescenuje,protože neběží motorek ve scaneru.

Ja tě klidně ubytuju . Docela vtipný ...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.