Zaregistrován
22. 7. 2007
me se stalo jednou ze v sade 10ks chybel jeden kus.Prodejce absolutne v klidu poslal znova celou sadu 10ks ac mohl poslat pouze chybejici bankovku.Nutno dodat ze slo o bankovky v cene par stovek takze zadna vzacnost.
Zaregistrován
30. 1. 2009
Sice ucinok je otazny, ale ...
je vhodne pomodlit, zeby personal posty nevenoval zasielke mimoriadnu pozornost. Som nepostupoval uvedenym sposom asi 10x za posl. 3/4 roka.
Preto tento omyl vynahradim osobnym stretnutim s vybranym pracovnikom posty aj ked priprava potrva urcity cas. Tiez urcity druh badatelskej cinnosti.
Zaregistrován
1. 7. 2008
Nu, já na poště zažil asi největší vzrůšo, když mi nemohli snad 15 minut najít zásilku, na kterou jsem měl "papírek", nakonec se úřednice omluvila, že (napíšu-li to obecně) zásilku pro Jana Nováka hledala celou dobu pod "J" :-)
Zaregistrován
9. 10. 2008
tak to me jednou zasilku nenasli a pak mi dokonce volali vecer na mobil, ze uz ji maji - zapadla za regal ... proste ceska posta ma svoje pribehy ...
Zaregistrován
1. 7. 2008
... a to nechci být offtopic a povídat příběhy o tom, jak jsem pro firmu zařizoval el. podpisy (ze 60 podpisů u 6 ztratili objednávky, 5 kolegům dělali podpis víc jak hodinu a 2 museli na hlavní poštu do Jindřišský - ještě, že jsme z Prahy). fakt Česká pošta je dílo...
Zaregistrován
6. 3. 2009
Tak to Slovenska posta sa tiez moze pochvalit pravidelnym stracanim doporucenych zasielok.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.