Zaregistrován
24. 2. 2009
Myslím , že každý je omylný. Pravda, měla by být důkladná výstupní kontrola, chyby by být neměly. Celkem jsou tam 3, 2 byly výše zmíněné. Ještě má chybně uvedenou u 50 Sk 1993 7 místný číslovač s. A. Stačí si však chyby škrtnout, či dopsat a je hotovo. A řídit se nějakým aukčním katalogem , mi připadá dost zavádějící, hlavně vzhledem k cenám, které tvořila jedna dáma, která nedala ruku dolů, dokud svou položku nezískala. A rovněž tam nebyly prodávany všechny roky a série jednotlivých nominlů.
Zaregistrován
10. 3. 2009
trava napsal/a:
Myslím , že každý je omylný... A rovněž tam nebyly prodávany všechny roky a série jednotlivých nominlů.
V tom katalogu najdete VSETKY rocniky, VSETKY serie, VSETKY nominaly. Okrem toho i VSETKY anulaty a VACSINU specimenov slovenskych bankoviek. Mnozstvo bankoviek je vyfotenych. Este nikdy predtym sa nedrazila tak kompletna zbierka. Co vam tam chybalo?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2009
Opravdu tam byly všechny vydané bankovky, omlouvám se za své tvrzení. Ale poznámka k cenám platí. Soustředil jsem se u aukce pouze na 2 položky u bankovek SR, tak mi ostatní utekly.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ano, je to jasné "VSETKY" moderní předražené, pochybné údajné vzory a další tam byly, normálním sběratelům bankovek Československa může být ale tento aukční katalog celkem ukradený... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 6. 2010
a co ceny nie su umelo zdvihnute ked to drazila ta pani a chcela to mat stoj co stoj????
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
16. 8. 2008
Zaregistrován
25. 1. 2010
JJ, niektoré UNC mali vylisované prehyby a divnú vôňu.
K tým pochybným vzorom. To isté by sa dalo povedať o "bankovkách" II.emisie tlačenýchv ABNC. Ich súčastné ceny sú tiež zaujímavé.
Zaregistrován
1. 6. 2010
nic svetove, iba bankomat dal bankovky pekne z jedeho harku
Obrázky:
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
10. 3. 2009
Miciko ty fetuješ bankovky ?😃
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
10. 3. 2009
Tomi, sú pekné UNC ? Nepošleš mi jednu ? Napíš mi pls na fidzi_@post.sk (ano, je to s podčiarovníkom). Ďakujem.
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.