Zaregistrován
17. 9. 2009
pridavam otocene
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
14. 3. 2008
u tohodle parvusu se jedná o nedoraženou korunu nebo je to jiná značka ve tvaru kříže?dík
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
konkretne tato znacka na parve sa tu uz na fore urcite riesila asi este v starej teme uhorskych minci. Ak mas cas pohrab sa v starych prispevkoch urcite o nej nieco najdes. Ak ma neklame pamat prisiel sem s nou uzivatel s nickom tocomabyt
Zaregistrován
6. 11. 2010
není to značka Ulricha Kamerera - Pohl 119-86 ?
Zaregistrován
17. 9. 2009
Pre poriadok davam aj fotku, ak by dotycny nemal Pohla, co sa tyka ceny v tomto stave zial mimo zberatelsky zaujem takmer kohokolvek. Poprosim Vas ste o nazor na predchadzajuci denar, ci sme ho spravne urcili vdaka.
Obrázky:
Zaregistrován
14. 3. 2008
jo dík už jsem to našel
Zaregistrován
17. 9. 2009
Tak uz som si zvykol ze bez peknej fotky sa na mincu nikto nepozrie, s urcenim som si uz takmer isty ze ide o n-S , vid zvyraznene pismena z opisu Pohl 118-15 - Stephanus Remetei "Fur Serbishen Despoten"
Len by som rad otvoril temu komu, preco a ako bola tato minca razena. Ak tomu spravne rozumiem Zigmund udelil pravo razit mince nejakemu srbskemu slachticovi, ktori viac menej kontroloval nejake uzemie na vychode. Spravne?
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pohľadaj si niečo srbských despotoch - Štefan Lazarevič a Juraj Brankovič.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nie je pravda že bez peknej fotky na mincu nikto nepozrie. Všimol som si, že Uhrám sa tu venuje nejakých 5 ľudí, čo je škoda a nie vždy je čas; konieckoncov som si aj sám už pred časom všimol, že sa v celej tejto téme prispieva veľmi málo.
Mincu máš určenú dobre, je to razba po roku 1527 mincovňa Nagybánya, kom. gróf Štefan Remetei, minca razená pre srbského despotu (toto všetko je Pohlovi), po roku 1427 bol srbským despotom Juraj Brankovič.
Zaregistrován
10. 6. 2006
To listopad: ten Kamerer je naozaj pekný.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.