Zaregistrován
15. 7. 2007
alespon rozliseni urcite, vzdyt ted ma ta fotka - vyrez na sirku 775 pixelu (oproti puvodnim 184 pixelum). a to je 4x lepsi.
u toho foceni - zkusil bych delsi expozici na stativu.
pismena - mne to prijde jako PS (v Pohlovi je SP), ale netusim uprimne. pokud bysme uvazovali, ze je to falzum (skoda, ze obraz neni lepe zachovan, z toho, ze je to medene zavery vyvozovat nelze), tak by starost o to, co je to za pismena odpadla, proste by to bylo neco zkomoleneho🙂
Obrázky:
Zaregistrován
14. 9. 2011
Ďakujem za pomoc a názor. Zajtra sa to pokúsim znova nafotiť. I keď statív nemám.
bennito@centrum.sk
Zaregistrován
10. 6. 2006
Falzum to nebude, ale ani z týchto fotik veľa neviem. Ono by to chcelo nafotiť celú mincu v dobrom rozlíšení, aj hore nohami (nielen otočiť fotografiu).
Zaregistrován
25. 4. 2007
Tiež som na pozeral, ale osobne neviem odhadnúť ani toľko, ako Oliver. Počkáme na fotky pre dennom svetle.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pohl pozná 77 rôznych značiek na quartingoch Žigmunda, z toho len zopár ich je priradených ku konkrétnemu komorskému grófovi a ku konkrétnemu ročníku.
No a tu je jeden z nich...nie je perfektný, ale zasa je košický 😉
Pohl 124-26, značka C-V, Košice, Urbanus Polner, 1434
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tak jeden košický pridám aj ja, tiež nie je bohvieaký, ale má pekné zbytky pokovenia.
Pohl 124-25, značka C-R, Košice, Petrus Reichel, 1430.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tak na tento sa stavom ten môj ani zďaleka nechytá. Malo pokovenie pri quartingoch vôbec nejaký zmysel? Možno len v prvých rokoch razby ako v tomto prípade? Pýtam sa, lebo som to veľakrát nevidel.
Zaregistrován
14. 9. 2011
Troška som včera nestíhal. Posielam sľúbené foto. Čím viac na to pozerám, tým viac možností tam vidím.
Obrázky:
bennito@centrum.sk
Zaregistrován
17. 10. 2012
Zdravicko, zigmunda zbieram len velmi velmi okrajovo, no za dobru cenu nekup😃
mozem sa popytat, co znamena ta znacka lambdy, alebo radioaktivity na reverze ?😋
dik
Obrázky:
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
17. 9. 2009
Jedna sa mincovu znacku, myslim ze Pohl ju urcite spomina
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.