Zaregistrován
17. 2. 2014
ja mám takisto dobré skúsenosti s našimi poštami, iba raz sa stalo,že obálka pani poštárke zmokla,ale tovar bol ešte v alobale a plastaku,tak bol nepoškodený--jednalo sa o hárčeky olympjské japonské k OH 1964. Mne dopisy či do a z Rumunska,Ruska, Česka atď.. vždy dôjdu, resp. odídu v poriadku. Dokonca aj poistené listy. A pošta dvojka v košiciach pri stanici je navyše aj rýchla,,tam je aj colnica. Ja len zíram aké zážitky tu píšu hlavne naši české bratia. To by som teda nechcel zažívať tie muky.🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
Mě se jednou stalo, že dala pošta našim sousedům (úplně cizím lidem) dopis z banky, ve kterém mi posílali novou kartu pro bezhotovostní platby. To mě málem vezli ....
Zaregistrován
7. 6. 2010
tak ja sa tiez nestazujem, vzdy mi zasielka prisla alebo dorazila odomna v poriadku!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
13. 3. 2012
-tak tu bud rád,takto to chodilo u nás a současný stav je podobný,
-http://www.ricansko.info/clanky/posta-dostala-pokutu-nedorucovala-zasilky-v-ricanech
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nekdo do toho musel opravdu poradne slapnout..
Vedouci posty se casto porad chovaji, jako za dob komunismu, kdy vedely/i o kazdem vse a s dobrymi znamostmi na policii apod. Viz napriklad hromadne porusovani zakona Ceskou postou pri naprosto zpackanem scitani lidu, kdy postacky delaly jak v Indii az 14 hodin denne bez naroku na proplaceni prescasu a neodvazily se pipnout, protoze jim bylo receno, ze se bude propoustet.. to je ale pak tezke.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Mně se ca dva měsíce zpátky stalo, že mi soused předával cenné psaní
Zaregistrován
12. 1. 2010
A otazka je, co se dal bude dit.
Pokud nebudou odpovedni lide vyhozeni, tak se obavam ze nic, pokutu zaplatime my vsichni...
Zaregistrován
23. 10. 2010
Zaregistrován
31. 5. 2011
Jestli tohle dojde ještě letos, bude to zázrak... 🙄
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2010
Taky sem si včera lehce zanadával, přišla mi SMS, že mi doručí během dne balík (v sobotu? - no to jsou mi noviny, vida, asi nestíhají), samozřejmě ani ťuk celý den, tak sem šel aspoň na poštu ("naše" pošťačka je marod a náhradnice se neobtěžuje zvonit, ani když jsme evidentně všichni doma a najdu jen oznámení o nezastižení ve schránce, opakovaně) a vida - zkrátili otevíračku, v sobotu jen do 12, v neděli úplně zavřeli... prostě služba zákazníkům, hlavně před Vánoci, jak se patří...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.