Zaregistrován
9. 3. 2010
Zaregistrován
15. 7. 2007
dopadlo to nakonec dobre, i kdyz obalka byla skutecne roztrzena docela divnym zpusobem, ale mozna slo o nechtenou nahodu. k obalce byl sepsany pomerne obsahly protokol o poskozeni (to udelala primo dorucovatelka - zrejme tedy ona postupovala profesionalne - a to je podle jmena cizinka), problemem byla pracovnice na prepazce, ktera vsechno vyhodila z okynka a rekla si rovnou o podpis, jako by se nechumelilo a teprv pri odmitnuti tak rychleho odbaveni to otravene vzala na vedomi.
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2010
oliver:
ak by to bolo mozne,
mal by som o obalku, aj s dotycnym protokolom, vazny zaujem,
ako archivny a studijny kus.
prosim doposlat na tu samu adresu ako aj mincu,
postovne samozrejme doplatim.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
15. 7. 2007
hehe, Tve prani se splnilo jeste driv nez jsi ho vyslovil, tedy napsal. obalka je uz asi tri hodiny zabalena a oboji jsem Ti k tomu uz pridal 😁 😁 😁
Zaregistrován
12. 6. 2012
A nejhorší jsou automatické třídírny, tam se zničí všechno.
Zaregistrován
13. 8. 2012
Jelikož bydlíme na samotě tak máme takovou modrou schránku dole ve vsi. Občas pošta k nám i zajede, když se to tam nevejde, ale tohle nás dostalo, ten vzkaz :-)
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Karkulka.😃
-s-
Zaregistrován
12. 6. 2012
Já tuhle zelenýmu blbečkovi (exekutor) na dopis připsal něco ve smyslu, že i když to pošle pojedenácté, stále tam dotyčný nebude. A jinému, že kdyby měl skutečně zájem aby to adresátovi došlo, že to musí poslat jinak než zeleně (to se totiž nesmí, nechápu proč, dosílat).
Zaregistrován
27. 3. 2009
Po nějakém čase jsem zase urval chvilku, tak se znova učím vkládat obrázky...😞
V poslední době se mi líbil tento vtípek:
Také jste jako malí zvonili lidem na zvonky a pak rychle zmizeli?
Pošta si z toho udělala byznys.
Zdravím všechny a přeju úspěšný nový rok ve zdraví, štěstí a pohodě.
A ještě jedna věc se mi líbila:
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2013
Já mám např. výborné zkušenosti s italskou poštou. Zkusil jsem si poslat pohled, no a vyřešili to po Italsku. Skutečně to dorazilo......
Jsou to ale kluci šikovní😃
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.