Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

OskarOto

Uživatel

Zaregistrován
17. 2. 2016

#221 - 7. 2. 2017, 23:22

Pěkné

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#222 - 1. 4. 2017, 20:36
Po nějakém čase jsem zase urval chvilku, tak se znova učím vkládat obrázky...😞 V poslední době se mi líbil tento vtípek: Také jste jako malí zvonili lidem na zvonky a pak rychle zmizeli? Pošta si z toho udělala byznys. Zdravím všechny a přeju úspěšný nový rok ve zdraví, štěstí a pohodě. ...

No a pak člověk zvoní, nese jim balíček a dostane vynadáno, že jsem jim vzbudil dítě. Mají si to a) napsat ke zvonku a b) děcka se musijó otužovat. Až bude válka, nikdo se ohlížet nebude.
No a když mi jedna takto vynadala a nepřišla si, napsal jsem jí cedulku, že když se u nich nesmí zvonit, ať si neobjednává balíčky a koupí si to v obchodě ať se s tím darmo netahám.

rucan

Uživatel

Zaregistrován
18. 6. 2013

#223 - 26. 4. 2017, 19:30

Mírně přefrankováno :-).

Obrázek vložený uživatelem

Jako vždy nachystal obálku, nalepil známky přesně dle tarifu (46 Kč). Věděl jsem, že budu v práci déle a nestihnu zanést na poštu, tak nechal doma ať to tam máti jako již mnohokráte zanese. Ta bohužel zapomněla, a aby nemusela jít znova jen kvůli tomu, tak to dala sousedce, která tam měla cestu. Ta normálně dala na přepážce a byla posléze vyzvána k platbě. Bohužel nemá s tím asi tolik zkušeností, resp. nevěděla kolik se platí zda se nemá třeba doplácet, tak tedy zaplatila požadovanou částku. Což bylo těch 46 Kč.

Já tomu pak doma moc nechtěl věřit, že to je možné, tak si od adresáta nechal poslat foto obálky. A to je tedy dílo...

Takže zaplaceno 2x, asi nějaká nová slečna na přepážce ještě nalepí Apost přes známku, známky orazí (nic moc čitelné razítko). A není jí to divné.

Ale prý v budoucnu se to už nestane, dle slov paní vedoucí příště máme předem říct, že jsou tam nalepeny známky 😃

Obrázky:

rucan

Uživatel

Zaregistrován
18. 6. 2013

#224 - 26. 4. 2017, 19:31

Mírně přefrankováno :-).

Jako vždy nachystal obálku, nalepil známky přesně dle tarifu (46 Kč). Věděl jsem, že budu v práci déle a nestihnu zanést na poštu, tak nechal doma ať to tam máti jako již mnohokráte zanese. Ta bohužel zapomněla, a aby nemusela jít znova jen kvůli tomu, tak to dala sousedce, která tam měla cestu. Ta normálně dala na přepážce a byla posléze vyzvána k platbě. Bohužel nemá s tím asi tolik zkušeností, resp. nevěděla kolik se platí zda se nemá třeba doplácet, tak tedy zaplatila požadovanou částku. Což bylo těch 46 Kč.

Já tomu pak doma moc nechtěl věřit, že to je možné, tak si od adresáta nechal poslat foto obálky. A to je tedy dílo...

Takže zaplaceno 2x, asi nějaká nová slečna na přepážce ještě nalepí Apost přes známku, známky orazí (nic moc čitelné razítko). A není jí to divné.

Ale prý v budoucnu se to už nestane, dle slov paní vedoucí příště máme předem říct, že jsou tam nalepeny známky 😃

Obrázky:

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován
30. 9. 2010

#225 - 26. 4. 2017, 22:01

rucan napsal/a:
..

tak to je teda haluz.
keby ze nevidim tak ani neuverim.
aspon si dostal nejaky refund ?
znamky, alebo dobropis ?

jacisin76@yahoo.com

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#226 - 26. 4. 2017, 22:50

tocomabyt napsal/a:

...aspon si dostal nejaky refund ?
znamky, alebo dobropis ?

od posty? leda tak setrenej los a utrenej nos😃

rucan

Uživatel

Zaregistrován
18. 6. 2013

#227 - 27. 4. 2017, 18:26

Dnes po ukázání fotky obálky bylo vráceno zaplacené poštovné.

Vojan

Uživatel

Zaregistrován
18. 3. 2016

#228 - 15. 6. 2017, 08:49

Zdravím, poslední dobou se mi ztrácejí doporučené dopisy, na ukázku:

https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RR893556183CZ
https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RR499237125CZ
https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RR367449165CZ

Dle podrobnějších záznamů ČP zásilka opustí podací poštu, ale ve třídírně v Olomouci již není zaevidována – tedy tomu rozumím tak, že si ji někdo v OL, než ji vojede čtečkou, strčí do kapsy. Začalo to před Vánocemi, teď mám tak 30 % zakoupených známek zaslaných doporučeně v … Předtím naprosto bez problémů, takže zřejmě nový zaměstnanec – filatelista.

stani

Uživatel

Zaregistrován
23. 11. 2015

#229 - 15. 6. 2017, 09:50

Prijali aj notafilika.Moju zásielku do ČR v Břeclavi aj zaevidovali.Potom sa ale na týždeň (?) odmlčala (myslel som,že sa stratila-už sa raz stalo) a po týždni dorazila.Prázdna....Mohla sa radšej stratiť.To sa dá aspoň reklamovať.
-s-

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#230 - 29. 10. 2017, 20:44

Sem se to hodí asi nejlíp!😋 https://www.youtube.com/watch?v=LpIj0TpOi7U

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.