Zaregistrován
7. 4. 2013
Austrálie čekám od 19.3., Šrí Lanka od 3.3., USA jde okolo tří týdnů minimálně. Rekomando z Egypta odeslané 23.2. stále v Káhiře na letišti čeká na letadlo. Zcela neopodstatněná COVID-hysterie si vybírá daň. Ještě, že v té poště není nic životně důležitého...
Zaregistrován
27. 12. 2009
Další věc ještě je, že mezinárodní zásilky - i když mají tracking number - jsou po převzetí českou poštou vyhodnoceny jako zásilky obyčejné, takže se mi obvykle válí ve schránce, v případě balíků pak za plotem nebo u dveří (podle toho jakou má pošťák náladu). Už jsem si zvykl.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
moje zkušenosti /doporučená zásilka)
LA poste Francie - měsíc!
USPS USA - dvě zásilky už 30 dní bez pohybu.
Španělsko - mesíc..
DHL Německo - tejden, normální stav.
Zaregistrován
11. 3. 2018
Přidám také pár zkušeností
Lotyšsko odesláno 1.3, doručeno 22.4.
Rusko trvalo přes měsíc, Singapur asi 3 týdny
Španělská pošta nepřebírá zásilky do ČR prý vůbec (dnešní info z Andory), podobně Izrael. Dlouhé lhůty jsou také z Belgie, zato z Malty jsem dostal zásilku dnes do 10 dnů, podobně z Anglie.
Zaregistrován
4. 7. 2010
No je to katastrofa...
Zaregistrován
12. 6. 2012
Vždycky se píše seznam zemí, kam se nedoručuje a odkud pošta nechodí: https://www.ceskaposta.cz/omezeni-mezinarodnich-sluzeb . V podstatě by bylo jednodušší napsat, kam se ještě doručuje.
Zaregistrován
4. 7. 2007
Dnes mě přišli 2 dopisy s Anglie odesláno 18.4. a 20.4 a dnes 24.4. to mám doma. Tak to je zde rychle, ještě čekám dopis s Holandska tak jsem zvědav kdy ten příjde.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Dnes se Česká pošta rozhodla vydat informaci:
Přeprava zásilek do a z USA může být kvůli nedostatečnému leteckému spojení neúměrně dlouhá.
Nedostatečné letecké propojení mezi některými zeměmi světa, které vzniklo kvůli šíření koronaviru, způsobuje neustále problémy i v přepravě zásilek. Česká pošta pravidelně zveřejňuje na svých webových stránkách aktuální seznam zemí, do kterých je pozastaveno přijímání zásilek, a to právě z důvodu neexistence nebo nedostatečného množství leteckých kapacit.
Opravdu diletanství neskutečný..už víc jak měsíc mi leží x balíků asi ještě v Praze, a já vůl bombardoval USPS dotazama..Oni odpovídali, že jsou zásilky ještě v ČR, tomu jsem nevěřil..to brzo se rozhodla Česká pošta informovat.
No lidi tam nadávaj fest. Státní moloch. Nasranost neskutečná 🙂
Zaregistrován
12. 6. 2012
To je furt, že se někam něco nepřijímá. Onehdy zase leželo 2 milióny blbéch balíčků (s coronaviruChinem) v Číně.
S nějakou státností to má hovno co společného. Zkrátka letadla nelítají, tak se pošta letecky nepřepravuje. Ani nestátní letadla nelítají.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Neexistuje si účtovat cenu za službu, která nefunguje.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.