Zaregistrován
25. 7. 2006
Cenne psani vlozene do schranky bez podpisu? Viz
https://www.hphas.cz/inpage/rozesilani-listinne-akcie-postou/
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
26. 2. 2020
Jak tak tady čtu, asi se budu vymykat dnešnímu trendu nadávat na poštu, ale za mě - nikdy žádný problém. Každou zásilku co jsem podal, adresát dostal a bez problémů. Nikd yžádná ztracená. Umím napsat čitelnou adresu a především úplnou správnou adresu i s PSČ. Tuto zkušenost mám jako odesílatel jak s listovnímu zásilkami, tak balíky (používám tohoto dopravce často - dražím a prodávám na Aukru, nebo Auktivě, nakupuji ve filatelistických a numizmatických E-shopech. A zkušenosti ajko adresát? Vždy odesílateli uvedu přesnou a správnou adresu, Mám řádně popsanou a dostatečně velkou poštovní schránku /takže se tam vlezou i ty hrůzy v igelitu z čČny co si objednává dítě a partnerka) a protože přes den pracuji (tak jako poštovní doručovatelé), většinou mám ve schránce oznámení jdu na poštu, čekám ano, někdy méně, někdy déle, ostatně tak jako v každém supermarketu nebo na obejdnávku v restauraci a zásilku vždy dostanu. Chovám se tam slušně, pamatuji mám oznámení o zásilce, paltný OPnevykřikuji, nenadávám, nemám žádný problém... :-) Škoda, že nucená nabídka finančních produktů na přepážce vyhnala z pošt ty staré kvalitní pošťáky a dnešní holky a kluci (mnohdy i slovensky nebo ukrajinsky mluvící) neumí prostě dát pěkné čitelné razítko na dopis se známkou. Nikdo je to nenaučil....
Zaregistrován
13. 7. 2011
Francie
eBay 20. 4. 2020, 17:18 your order is being shipped
21.4.2020 Zásilka převzata do přepravy.
25.5.2020 Převzetí zásilky vyměňovací poštou. 22000 vyměňovací pošta Praha 120
Zaregistrován
26. 8. 2012
Hm,mám neblahé tušení že v rámci zlepšení služeb zákazníkům,se nyní musí odesílat zásilky z Prahy do tuzemska někudy přes Angolu,či přes co....😲
https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RT828017705DE
Zaregistrován
18. 11. 2009
Katastrofa...
Buď ztracená, nebo hnije na celnici... nevím.
Obrázky:
Zaregistrován
31. 5. 2011
I Čína teď trvá extrémně dlouho. Letecky přepravovaná zásilka přes 3 měsíce.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Myslím si, že poštári nechávajú zásielky zo zahraničia "vyhniť" v nejakom colnom sklade ako karanténne opatrenie.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
12. 6. 2012
A hlavně se pořád málo lítá. (Což je plus pro ekologii.)
Zaregistrován
7. 4. 2013
pro snížení emisí CO2 je to možná plus, ale jinak je to na pěst; některé zásilky mi visí někde v zádeli už od února (Egypt, Srí Lanka) a z USA/Kanady/Austrálie/NZ taky nedorazilo od března ještě nic :-( Čínská rýmička škodí, kde může...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.