Zaregistrován
12. 6. 2012
No a Zeman za to ještě děkuje, div p*del nelíže!
Zaregistrován
26. 8. 2012
Zdravím,vím že ta situace s koronavirem je taková jaká je,a odráží se na službách pošt,ale chci se zeptat na nynější zkušenosti ostatních.
V současné době mi visí již dosti dlouho 4 zásilky....je to ještě v normě?
Z Německa : odeslána z Prahy před 28 dny
....reklamováno u aukční spol.- česká pošta prý nereaguje na dotaz z německé strany již 11 dní.
Z Francie : odesláno do ČR před 19 dny
reklamováno u aukční spol. před 3 dny- prý je stále na letišti Charlese de Gaulla.
Z Portugalska : odesláno do ČR před 18 dny
..zatím nereklamováno..
Ze Španělska : odesláno do ČR před 18 dny
...také zatím nereklamováno..
Nikdy to zdaleka tak dlouho netrvalo ..v konečném součtu všech nákupů jde v korunách o šestimístnou částku..začínám být nervozní.
Děkuji za postřehy..
Zaregistrován
4. 7. 2010
Lopez situace je úplně v prdeli. Mě visí někde v Praze zásilka do USA, kterou jsem odesílal v březnu (ostatních cca 5 březnovejch doručeno před týdnem cca)!!! A vysvětluj to někomu..
Ale sem tam něco proběhně rychle. Je tam nesystémovost.
Momentálně jsem si vyvolal kontakt na pracovníka pošty, kterej mi neoficiální cestou zjišťuje, kde zásilky jsou. Tj letiště, depozit apod.
Ale DHL funguje i po dobu Covidu špičkově, Němci jsou prostě v tomhle jinde.
U toho Německa je možný, že to klasicky leží někde ve skladech v ČR, a díky nesystému to přeskakujou novější zásilky.
Francii a Španělsko bych neřešil, tam je to bohužel pomalý a v normě.
Zaregistrován
4. 7. 2010
U těch co čekáš z ciziny, doporučuju konkrétně adresu celních deklarantů, co maj na starosti zásilky do ČR. Můžou to zdržovat tam.
sklad.praha120@cpost.cz
Zaregistrován
5. 6. 2014
Jen taková poznámka. Všiml jsem si, že poměrně dost prodejců na ebay přestalo posílat do ČR. Během posledních pár měsíců se na konci seznamu zemí, kam už neposílají, často nachází na posledním místě ČR. Asi rádi reklamujeme :-)
Zaregistrován
23. 11. 2015
U nás to funguje. Covid sem, covid tam.. Posielajú o 106...😋
Zaregistrován
21. 2. 2014
napsal/a:
Všiml jsem si, že poměrně dost prodejců na ebay přestalo posílat do ČR.
Taky jsem si toho všiml a se sousedním Slovenskem přitom nemají problém (takže v geografii to nebude😞
Zaregistrován
21. 2. 2014
A jinak - dneska mi ČP připravila osobní rekord. Doručila zásilku odeslanou z
Anglie dne 30.4.2020.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Já mám v současné době zkušenosti, že se zásilka spíše zapomene na poště v zemi odesílatele.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
21. 2. 2014
Je pravda, že jsem možná k ČP nespravedlivej - bylo to obyč. psaní takže to těžko dosledovat, ale je na tom razítko "BEZ CLA" (to už se zásilky z Anglie proclívají??).
Ono celkově to poštovní spojení VB x ČR stojí teď za prd.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.