Zaregistrován
13. 7. 2011
Shipping to: Worldwide
Excludes: Cambodia, Cayman Islands, Djibouti, French Polynesia, Honduras, Kuwait, Lebanon, Libya, Maldives, Moldova, Mongolia, Morocco, Peru, Sri Lanka, Tunisia, Philippines, Ecuador, El Salvador, Suriname, Guyana, Montenegro, Panama, Mauritania, Turkey, Mauritius, Somalia, Brunei Darussalam, Chad, Madagascar, New Caledonia, South Africa, Western Samoa, India, Côte dIvoire (Ivory Coast), Zimbabwe, Bahamas, Bermuda, Iran, Jamaica, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Trinidad and Tobago, Western Sahara, Wallis and Futuna, Nepal, Bolivia, Saudi Arabia, Mali, Fiji, Angola, Benin, Bosnia and Herzegovina, Cameroon, Cook Islands, Costa Rica, Gambia, Guatemala, Kyrgyzstan, Laos, Malawi, Mozambique, Papua New Guinea, Paraguay, Congo, Republic of the, Senegal, Seychelles, Solomon Islands, Sudan, Tajikistan, Tanzania, Tonga, Uganda, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Botswana, Rwanda, Burma, Montserrat, Antigua and Barbuda, Luxembourg, Burundi, Equatorial Guinea, Kenya, Cuba, Republic of, Congo, Democratic Republic of the, Kiribati, Lesotho, United Arab Emirates, Zambia, Reunion, Cape Verde Islands, Oman, Swaziland, Yemen, Dominican Republic, Israel, Algeria, Argentina, Aruba, Azerbaijan Republic, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belize, Chile, Burkina Faso, Colombia, Egypt, Estonia, Ethiopia, Ghana, Grenada, Haiti, Iraq, Kazakhstan, Liberia, Nicaragua, Nigeria, Pakistan, Qatar, Sierra Leone, Namibia, British Virgin Islands, Bhutan, Central African Republic, Comoros, Gabon Republic, Martinique, Niger, Togo, Tuvalu, Uzbekistan, Dominica, Eritrea, Czech Republic, Jordan
Zaregistrován
4. 7. 2010
to je společnost..Papua, Bangladéš, Zimbabwe, Rwanda...Česká Republika.
Zaregistrován
31. 5. 2011
Za chvíli bude kratší seznam zemí, kam posílají, než kam neposílají😃
Zaregistrován
4. 7. 2010
Momentálně pátrám po svejch zásilkách do USA (z dubna)... Dopátral jsem, že je pošta předala před měsícem na tureckou areolinku. Tam stopa končí.
Nemám slov.
Zaregistrován
24. 4. 2017
Už od března jim prostě dávám 60 dní do doručení, a přesvědčil jsem sám sebe, že tak je to normální.
Minulý týden jsem už dostal zásilku odeslanou 15.6. a druhý den jsem dostal zásilku odeslanou 15.5. Jedna další z května skončila zatím v Litvě, další v Nizozemsku.
Zatím teda nakonec do 60 dnů došlo všechno, žádný odpis se nekonal.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
4. 7. 2010
No jo, tak to máš štěstí.
Zaregistrován
24. 4. 2017
Triko poslané z Utahu v červnu došlo za 14 dní. To byl zatím nejlepší čas za tento rok.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
12. 6. 2012
Paul napsal/a:
to je společnost..Papua, Bangladéš, Zimbabwe, Rwanda...Česká Republika.
Mezi Eritreou a Jordánskem!😃
Zaregistrován
13. 7. 2011
V pátek došel dopis odeslaný 25 dubna z Stoughton, Massachusetts, United States (ebay)
Zaregistrován
20. 3. 2008
Zdravím,
od 24.3. čekám na dopis odeslaný z Kanady. Přestávám věřit, že ještě přijde ... 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.