Zaregistrován
26. 2. 2020
Ještě maličkost, k tomu nenavrženému systému - dostal jste něco za poslední tři měsíce (postupně podané před třemi měsíci) od internetových gigantů Alibaba nebo Amazon? Ten zmatek a mazec je prostě všude. Tři měsíce logistika ve světě stála. Dejte tomu čas, nepřijde-li druhá vlna koronaviru, snad se to azse dostane do aspoň trochu normálních kolejí ....
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tyhlety firmy před Vánocema zásilky s oblibou předávají poště.😉
A jinak bych řekl, že za koronaviru fungovaly taky podle toho jak lítala letadla a jak byly otevřený/zavřený hranice. Akorát že to nikde nikdo tak nezdůrazňuje jako u té pošty. Nejspíš to bude tím, že pošta má furt nejvíc zásilek. Taky proto, že má pobočky, kam si může člověk zajít. Pokud takové PPL nedáte telefon (nebo tomu, kdo vám něco posílá) a nebýváte doma, je to k ničemu. Jsou to firmy, které nefungují bez 10 dalších služeb, které s nima vůbec nesouvisí.
Zaregistrován
4. 7. 2010
MikyM v malym městě mám jen pobočku ČP...Jiná společnost by znamenala vozit to 30 km daleko.. To se nedá..
A koronavir chápu, ale mělo bejt nějaký upozornění. Oni ale dál vybírali peníze několik měsíců a skladovali to v Praze, navíc do tracku napsali "odesláno do země určení"..LEŽ - A já pak jebal maily do USPS. Až po několika měsících a tlaku pošta oficiálně vyhlásila, že nedoručuje a zásilky skladuje!! (Já myslel, že je posíla lodní dopravou).
Mluvím o USA, různý jiný země měla v seznamu, že tam nedoručuje.
Když jsem jim volal, proč starý zásilky seděj ve skladu a ty novější jsou v pohybu, přiznali, že neexistuje systém skladování a bere se to "náhodně"..!!
Co si pak člověk má myslet, vedení je k hovnu.
O tom, že mě vždy někam odkázali a tam mě zase odkázali zpět..darmo mluvit.
Našel jsem si naštěstí schopnýho pracovníka, kterej mi dokázal aspoň zjistit, kde přesně zásilka je..(letiště, sklad, linka letecká atd.)
Tohle mělo stát hlavu celý vedení.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Dá se říct, že Česká pošta vybírala peníze za negungující službu, to je snad i trestnej čin...
Zaregistrován
24. 4. 2017
U PPL a GLS extrémně záleží na řidičích, možná pobočkách? Co nám jezdí GLS do firmy, žádný problém, ale ti dva co jezdívají v bydlišti rodičů, dva naprostí pablbové.
Jeden z nich mi hodil stříbrnou starožitnost do bláta v dešti, pěkně se dvěma odrazy o stěnu baráku, nečekal ani vteřinu. Naštěstí to bylo zabalené tak, že by to přežilo i hod z Heinkelu 111.
Z PPL k nám dva zdrhli co tam dělali léta, že je to tam teď úplný Mordor.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
6. 2. 2009
Tak zásielka do Grécka zo Slovenska išla neuveriteľných 68 dní. Podával som 18.05. a dnes kupujúci mi oznámil prijatie zásielky.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
24. 4. 2017
Paul napsal/a:
V tomhle máš pravdu a je to neuvěřitelná stupidita ze strany pošty. Bohužel, musím refundovat první zásilku z dubna a o dalšího člověka jsem přišel taky. Jen proto, že se nenamáhali udělat systém a jako první posílat nejstarší zásilky...
Když mi jeden den došla zásilka z 16.6. a druhý den ze 14.5. (stejný odesílatel), tedy tipuju spíš Chufuovu pyramidu ze zásilek, kterou obírají po okrajích 😆
A to beru že jsem ještě šťastný člověk, když se hlásí lidi že jim došla březnová pošta 😁
- Liberty Prime
Zaregistrován
24. 4. 2017
UPS to dělá furt, i u dražší služby to strčí poště. Ty jejich čisté fešácké vozy s krásně napůl prázdnými regálky vzadu jsou ale na pochvalu🙂
- Liberty Prime
Zaregistrován
10. 2. 2006
Co mám zkušenosti z poslední doby, tak se zemí EU včetně Velké Británie chodí pošta docela dobře a zásilky mi přišly všechny. Od půlky dubna čekám na poštovní zásilku z Kanady a od půlky května z Pákistánu.
Zaregistrován
24. 4. 2017
https://www.supplychaindive.com/news/coronavirus-usps-oean-freight/576728/
https://a1.asendiausa.com/tracking/?trackingnumber=UJ071499838US
Takže to stojí ještě v přístavech. Vzhledem k tomu, že pozdější balíček mi už normálně letěl přes Frankfurt, tak ty starší pyramidy nejspíš naházeli do lodí a čau. Pak se z toho stane pyramida v přístavu, a pak pyramidy na celních poštách.
- Liberty Prime
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.