Zaregistrován
26. 2. 2020
Bohužel už se mi to také stalo. A myslím, že se mi podařilo dopátrat se proč. Odesílatel (filatelista) poslal známky nejen pěkné, ale požádal na přepážce slečnu, aby orazila známky jen mírně přes roh, aby vynikla jak známka, tak především čistý otisk denního razítka (dělával jsem to také tak). A tak si myslím, že se někomu během celé poštovní přepravy (přepážka, výprava, třídírna, doručování) známky hodily. Odtrhnout je, a protože otisk razítka na nich byl nepatrný, dají se znovu použít. Znovu nalepit na nový dopis, přerazit a znovu poslat. .. Bohužel ... Od té doby žádám na přepážce, aby otisk denního razítka byl kvalitní, viditelný a známku opravdu znehodnotil a nikoho tak už nelákala ....
Zaregistrován
8. 2. 2009
Nová situace to tu ještě nebylo.
Pánové minulý týden jsem byl na poště malé mimo své byliště a chtěl jsem si poslat rekomando, ale neposlal protože nejsou RR černé nálepky s čárkovým kódem, apostky mají.
Poslat lze obyč nebo jako balík, tod vše.
Paní má měsíc objednáno.
Zaregistrován
3. 11. 2020
Na jaře nám Česká pošta ztratila cenné psaní a do dneška nemáme žádnou náhradu, vrátili jen poštovné. Co chtěli jsme dodali, ale výmluvy pokračují. Služba cenné psaní je zcela k ničemu.😞
Zaregistrován
12. 6. 2012
Co se týče zkušeností s poštou na konci roku:
Na poště (státní podnik, akciová společnost) to je tak, že zatímco v jiných firmách (a na ouřadech) zaměstnanci dostávají 13. plat, odměny a prémie, na poště bude koncem ledna (možná začátkem února, podle toho, kdy to vytisknou) poděkování zaměstnancům od generálního ředitele (odněkud z Havajských ostrovů), že zvládli předvánoční provoz, že se těší, jak se všichni nadšeně zapojí do sčítání lidu, a v březnu jim pak pošle propouštěcí glejt, protože na poště přece není tolika zaměstnanců potřeba, neb neustále klesá počet zásilek. (OP /= spam/, které pošta doručuje prakticky zadarmo, se do počtu zásilek nepočítá.)
Zaregistrován
12. 6. 2012
Furt jsou kecy jak pošta nedoručuje a že soukromé společnosti jsou lepší a blabla blabla a ono ejhle! Dost často to končí takto a to tam adresát je a normálně má označenou schránku (jiná otázka je, proč je tam 2× OJ razítko, ale co už):
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
Posilal jsem cenne psani v patek, doruceno vcera. Posta dorucuje i v sobotu?
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Balíkáři asi jo. Nestíhají. A sice se na mnoha poštách zkrátila otevírací doba (do 16 - to je bordel na velkých poštách) včera měly pošty s balíkovnama otevřený. Takový zvláštní mi to přijde. Systémový.
Zaregistrován
3. 7. 2015
pošta doručuje i v neděli nebo ve svátek (za tučný příplatek) pokud se to pošle jako EMS.
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
12. 6. 2012
EMS je něco jinýho.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Systémový ... Mám takový neověřený tušení, že význam tohoto slova na poště moc lidí nezná.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.