Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
1. 10. 2021, 12:30

Vypovídá to o neschopnostech zbytečně mnoha poštovních odborářských organizací domluvit něco pořádného a o obavách stávajících zaměstnanců postavit se managementu, který nerozumí tomu, co řídí... nic víc, nic míň...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
1. 10. 2021, 12:54

Zaměstnanci pošty 3 dny stávkovali a nikdo si toho nevšiml 😲 O čem to vypovídá? 🙄

Už mi je jasné prečo cenný list do Čiech išiel týždeň. 😳😅

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
11. 10. 2021, 10:14

Prevzeti CP se uz nepodepisuje? Jak posta dokaze, ze dorucila?

numismat@seznam.cz

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
11. 10. 2021, 14:48

ČP stále spokojenost.
Zásilka přes DHL odeslána 17.9. z USA a 8.10. přišla do Prahy. Je to malá zásilka v hodnotě 1 400,-.
Nechci sem politickou diskuzi.
https://www.e15.cz/volby/volby-do-snemovny/privatizujme-cast-ceske-posty-i-drah-rika-kandidat-na-ministra-financi-zbynek-stanjura-1383166

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
13. 10. 2021, 23:53

Prevzeti CP se uz nepodepisuje? Jak posta dokaze, ze dorucila?

Dalsi cenne psani jsem prevzal vcera, podpis pry neni treba (asi mi důvěřují?)

numismat@seznam.cz

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
14. 10. 2021, 13:44

Dalsi cenne psani jsem prevzal vcera, podpis pry neni treba (asi mi důvěřují?)

Samozřejmě se předání zapsané zásilky (a CPS mezi ně patří) musí potvrdit podpisem od příjemce! Doručovatel si sice ušetří pár desítek vteřin, že Vás tam pak "dopodpodškrábne", ale zadělává si na obrovský problém... znáte to... "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se z lesa ozývá"😲

Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

Vytvořeno:
14. 10. 2021, 14:01

Nikto nič nechce podpisovať DHL, In-Time , Poštový kuriér, Fedex - všetko
drahé veci .
DHL-Intime nedávno cez víkend nájdená pohodená obálka na schodoch po 2 dňoch s 3ks Au - som sa vytočil.👿 👿 👿
Nikto nepíše SMS , nevolá , volal iba FEDEX ale poštovné bolo 55 EUR .
Je otázkou času kedy bude prúser , najlepšie je na tom obyčajná pošta cenný list- cenné psaní ...
Keby som si nedával notifikáciu cez mail iste by sa už niečo stratilo .

Cui bono? , Cui prodest?

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
14. 10. 2021, 14:15

Nikto nič nechce podpisovať DHL, In-Time , Poštový kuriér, Fedex - všetko drahé veci . DHL-Intime nedávno cez víkend nájdená pohodená obálka na schodoch po 2 dňoch s 3ks Au - som sa vytočil.👿 👿 👿 Nikto nepíše SMS , nevolá , volal iba FEDEX ale poštovné bolo 55 EUR . Je otázkou času kedy bude prúser , najlepšie je na tom obyčajná pošta cenný list- cenné psaní ... ...

Ceska posta mi pise SMS a vola tesne pred prijezdem, kdyz je na cennem psani muj telefon. Ale hlavne mi to ted dodaji domu, driv jen hodili listek do schranky a pro vse jsem si musel chodit na postu.

numismat@seznam.cz

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
14. 10. 2021, 16:29

Nikto nič nechce podpisovať DHL, In-Time , Poštový kuriér, Fedex - všetko drahé veci . DHL-Intime nedávno cez víkend nájdená pohodená obálka na schodoch po 2 dňoch s 3ks Au - som sa vytočil.👿 👿 👿 Nikto nepíše SMS , nevolá , volal iba FEDEX ale poštovné bolo 55 EUR . Je otázkou času kedy bude prúser , najlepšie je na tom obyčajná pošta cenný list- cenné psaní ... ...

To jsou holt ti agenturní pracovníci, najímají je firmy i s auty na chvilku, než ti pracovníci pochopí, že za pár kaček doslova otročí a odejdou... bohužel tímto směrem spěje dnes i ČP a je to škoda... když pominu facebookove výkřiky pár bláznů, s doručováním ČP jsem zatím problém neměl...tedy pokud jsem toleroval že jsem si musel pro zásilky na pobočku pošty... 😃

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
14. 10. 2021, 16:32

Ceska posta mi pise SMS a vola tesne pred prijezdem, kdyz je na cennem psani muj telefon. Ale hlavne mi to ted dodaji domu, driv jen hodili listek do schranky a pro vse jsem si musel chodit na postu.

:o

Hele, až příště vám ten člověk bude zase doručovat CPS, řekněte mu ať neriskuje, že ten VÁŠ(!) podpis, tam na tom displeji musí být...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.