Zaregistrován
26. 2. 2020
No špatně/nepřesně jsem se vyjádřil... musíte předat vyplněné a Vámi podepsané "Dispozice pro zaslání paušální náhrady" - tam uvedete číslo účtu...samozřejmě se nezjišťuje je-li přímo váš osobně....
Zaregistrován
12. 6. 2012
Mimochodem - zkušenost s poštou.
Pošta má na to, aby zbytečným a škodlivým manažerům vyplatila miliónové odměny a odstupné, ale nemá na to, aby dodala barvu do tiskáren a tiskárnu nechala opravit.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Moje poslední zkušenost s poštou.
Minulé pondělí jsem posílal doporučený dopis D+1. Ve středu večer mi volal adresát, že ještě nic nedošlo. Tak jsem se podíval na sledování zásilek a podle něj dopis ještě neopustil podací poštu.
Ve čtvrtek byl dopis doručen, podle slov doručovatelky "jsou 3 dny na doručení běžné".
Zaregistrován
20. 6. 2011
Obecně mám s poštou dobré zkušenosti a nemám si nač stěžovat. Dneska me ale zamrzelo, když jsem si vyzvedl uloženou zásilku, na níž někdo považoval za vhodné udělat poznámky popisku na známku, když muselo být jasné, že jde o filatelistickou zásilku. Odesílatel si dal práci, vylepil známky, obálku (zřejmě na přání) hezky orazili a výsledek práce naší pošty celkový dojem pokazil.
Obrázky:
Sbírám produkci budějovické firmy L. & C. Hardtmuth
http://www.cbhardtmuth.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Asi je zbytecne platit D+1. Pripada mi, ze posta to nerozlisuje. Posilam vse ekonomicky, a casto je dopis dorucen 2.den. Opacny extrem je 2-3 tydny.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Stalo se mi neco podobneho. Donesl jsem na postu krasne ofrankovanou zasilku, a nez jsem stihl pozadat o peclive orazitkovani, postacka je preskrtala propiskou.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Na D+1 nejsou lidi.
A ani nebudou. S tím je zapotřebí se smířit. A ti "ne D+1" to nemohou každé den všechno obejít. Je zapotřebí si uvědomit, že dnešní rajón je, co do délky, asi tak 5-7× delší než před lety.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Tak mě napadá, jaký je dnes objem roznášených zásilek oproti stavu "před lety".
Docela by mě taky zajímalo, jestli je to "problém" jen u nás, nebo se obecně děje to, že na rajónu "rotuje" několik doručovatelek.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Takze posta nabizi sluzbu, o ktere vi predem, ze ji neni schopna zajistit.
Stejně jako dorucovani cennych psani na adresu.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
je potřeba pošťáky vybavit přibližovátkami, ať toho stihnou víc😃
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.