Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Columbo

Uživatel

Zaregistrován
22. 4. 2022

#891 - 24. 11. 2024, 14:07

Vzhľadom na to zberateľské poškodenie toho Vášho USD dolláru $ ...

Neviem, ako Česká pošta, ale Slovenská uvádza v cenníku v časti "Špeciálny obsah" aj:
sklo, porcelán, keramika, elektronika
https://cennik.posta.sk/

V podmienkach / cenníku ČP skúste pohľadať na záaklade kľúčových slov, ako sklo,keramika, porcelán a podobne pomocou klávesovej skratky "Ctrl+F" tieto možnosti prepravy tovaru ...

Popis obrázku

Columbo

Uživatel

Zaregistrován
22. 4. 2022

#892 - 24. 11. 2024, 14:15

Tak, až po odoslaní môjho posledného príspevku som sa dostal k tomu Vášmu.
Je to si dosť komplikované a bežný zákazník a slečna na pošte ani nevie "čo a ako" ... Treba sa asi len pýtať a hľadať možnosti, aby sa človek v budúcnosti vyhol podobným napríjemným sitáciam. :-(

numismat

Moderátor

Zaregistrován
25. 7. 2006

#893 - 24. 11. 2024, 15:07
Tak, až po odoslaní môjho posledného príspevku som sa dostal k tomu Vášmu. Je to si dosť komplikované a bežný zákazník a slečna na pošte ani nevie "čo a ako" ... Treba sa asi len pýtať a hľadať možnosti, aby sa človek v budúcnosti vyhol podobným napríjemným sitáciam. :-(

Dekuji za snahu, pro me je to jiz uzavrena zalezitost. Soucasny stav bych nazval rozkladem Ceske posty, coz jsem demonstroval nekolika pochybenimi na strane posty u teto zasilky v prubehu prepravy a dorucovani vcetne nasilneho vniknuti do zasilky a poskozeni obsahu. Bohuzel se podobne nebo jine problemy mohou opakovat a proto si budu nadale rozmýšlet kazdy nakup, ktery by mi mel prijit postou.

numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.