Zaregistrován
23. 11. 2011
Ano, velká část hledačů trpí neukojitelnou touhou se svými nálezy pochlubit, ať už pod záminkou zjištění ceny / kterou samozřejmě z googlu znají moc dobře/ nebo chtějí nahodit udičku na kupce. Což se jim tady dobře daří, 3,4 nicky nenasytů se většinou rychle chytí. Na fb není moc znalých, takže tam dostanou maximálně jako ohodnocení vyjeveného smajlíka, takže budou chodit i nadále sem, než za ty desetitisícové Kelty vyhrabané na archeo lokalitách půjde někdo podávat vysvětlení….rozhodně si je i nadále budete prohlížet tady a nebo pak vzápětí na aukcích pražských a jiných aukčních domů. Nic se nezmění.
Zaregistrován
26. 8. 2012
O jaké keltské třetince je zde prosím řeč?
Zaregistrován
23. 11. 2011
To byla nějaká obyč třetinka, ale měl jí vyfocenou na střepu nad nějakými hroudami na poli, jestli si vzpomínám. Chlubení pana Kopáčka nebo lákaní zákazníka....
Zaregistrován
17. 11. 2011
Dobrý den všem, pomůže mi, prosím někdo z odborníků přesně určit tuto minci Matyáše II ? Děkuji mysak241
Obrázky:
Zaregistrován
3. 7. 2015
Zaregistrován
17. 11. 2011
Děkuji za odpověď. Našel jsem podobné, ale tento typ ne. Existuje nějaký odkaz na tyto dukáty?
Zaregistrován
3. 7. 2015
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
17. 11. 2011
To je přesně ono, děkuji.
Zaregistrován
7. 5. 2008
Ahoj všichni, již delší dobu se mincím bohužel nevěnuji, nyní mi kamarád poslal z dědictví tohle. Vypadá to jako původní ražba, ouško samozřejmě cena dolů. Chtěl bych se tedy zeptat na ocenění, pokud jde vůbec o původní ražbu, dohledal jsem, že by mělo jít o vzácnější ročník, tak mě to znepokojuje, díky všem předem za ocenění či názor. Honza
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.