Moderátoři: Jaromir, dejvy, pavlinka, smith, ikanek

adamisko

Uživatel

Zaregistrován
4. 4. 2017

#21 - 10. 4. 2017, 18:42

ješte bych chtě zeptat kde koupit levne známky děkuji

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován
9. 2. 2008

#22 - 10. 4. 2017, 20:52

Zolo- víš dobře, že poslední dobou sem zavítají všelijací patroni a pak to taky tak vypadá. Snad jsem nenapsala zase nic tak blbého.
Pro Adamiska- v Havířově je opravdu spousta dobrých filatelistů a ten nápad s návštěvou klubu je nejlepší. Zcela jistě se tam najdou i do začátku nějaké ty známky. Co se týče zásobníků, tak ti klidně nějaký pošlu. Zásobník, pinzeta na známky a malá lupa. Základ. Poté zoubkoměr a literatura. Pokud je literatura zatím pasé, tak přečtení jen třeba čtvrtiny tohoto fora, tě jistě navede správným směrem. V Havířově mám výborného kamaráda filatelistu, který má opravdu velkou hromadu známek jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Není problém později něco vymyslet i s ním.

Peťas

Uživatel

Zaregistrován
21. 12. 2013

#23 - 10. 4. 2017, 21:58

Dobrý den Adame,
je fajn že chceš sbírat známky. Určitě si vyber Československo.
Napiš mi na můj mail (klikneš na mé jméno a tam se ti objeví) a pošli mi poštovní adresu.
Nebo v tom snad může pomoct jeden z administrátorů, pokud je to možné.
Pošlu ti nějaká prázdná alba (jen velikost A5) a nějaké známky.
Jen tak do začátku pro radost.
Ale až po Velikonočních svátcích.

Tak ať tě to baví.

adamisko

Uživatel

Zaregistrován
4. 4. 2017

#24 - 11. 4. 2017, 06:53

Dobrý den volal sem do klubu v havířově mluvil sem že sem mlady filatelista jesti sem se mochl tam podivat on řikal že jo že mladi filateliste nejsou jejich tam 25 členu a at sbiram nove znamky

adamisko

Uživatel

Zaregistrován
4. 4. 2017

#25 - 11. 4. 2017, 06:55

a mužu se ješte zeptat vista asi už skušeni filateliste a mete felkou sbirku

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#26 - 11. 4. 2017, 07:46
Zolo- víš dobře, že poslední dobou sem zavítají všelijací patroni a pak to taky tak vypadá. Snad jsem nenapsala zase nic tak blbého. Pro Adamiska- v Havířově je opravdu spousta dobrých filatelistů a ten nápad s návštěvou klubu je nejlepší. Zcela jistě se tam najdou i do začátku nějaké ty známky. Co se týče zásobníků, tak ti klidně nějaký pošlu. Zásobník, pinzeta na známky a malá lupa. Základ. Poté zoubkoměr a literatura. Pokud je literatura zatím pasé, tak přečtení jen třeba čtvrtiny tohoto fora, tě jistě navede správným směrem. V Havířově mám výborného kamaráda filatelistu, který má opravdu velkou hromadu známek jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Není problém později něco vymyslet i s ním.

Pavlinka je to v pohode.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

adamisko

Uživatel

Zaregistrován
4. 4. 2017

#27 - 28. 4. 2017, 18:32

dobrý den prominte že sem už dlouho nepsal už sem byl v tom klubu v háviřově at se zaměři na českou republiku nebo československé známky by stali hodně peněz mam nějake penize našetrené z velikonoc mate nějake poštovní česká republika známky na prodej od roku 1993 do roku 2003 děkuji

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.