Zaregistrován
4. 4. 2017
ješte bych chtě zeptat kde koupit levne známky děkuji
Zaregistrován
9. 2. 2008
Zolo- víš dobře, že poslední dobou sem zavítají všelijací patroni a pak to taky tak vypadá. Snad jsem nenapsala zase nic tak blbého.
Pro Adamiska- v Havířově je opravdu spousta dobrých filatelistů a ten nápad s návštěvou klubu je nejlepší. Zcela jistě se tam najdou i do začátku nějaké ty známky. Co se týče zásobníků, tak ti klidně nějaký pošlu. Zásobník, pinzeta na známky a malá lupa. Základ. Poté zoubkoměr a literatura. Pokud je literatura zatím pasé, tak přečtení jen třeba čtvrtiny tohoto fora, tě jistě navede správným směrem. V Havířově mám výborného kamaráda filatelistu, který má opravdu velkou hromadu známek jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Není problém později něco vymyslet i s ním.
Zaregistrován
21. 12. 2013
Dobrý den Adame,
je fajn že chceš sbírat známky. Určitě si vyber Československo.
Napiš mi na můj mail (klikneš na mé jméno a tam se ti objeví) a pošli mi poštovní adresu.
Nebo v tom snad může pomoct jeden z administrátorů, pokud je to možné.
Pošlu ti nějaká prázdná alba (jen velikost A5) a nějaké známky.
Jen tak do začátku pro radost.
Ale až po Velikonočních svátcích.
Tak ať tě to baví.
Zaregistrován
4. 4. 2017
Dobrý den volal sem do klubu v havířově mluvil sem že sem mlady filatelista jesti sem se mochl tam podivat on řikal že jo že mladi filateliste nejsou jejich tam 25 členu a at sbiram nove znamky
Zaregistrován
4. 4. 2017
a mužu se ješte zeptat vista asi už skušeni filateliste a mete felkou sbirku
Zaregistrován
6. 2. 2009
Pavlinka je to v pohode.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
4. 4. 2017
dobrý den prominte že sem už dlouho nepsal už sem byl v tom klubu v háviřově at se zaměři na českou republiku nebo československé známky by stali hodně peněz mam nějake penize našetrené z velikonoc mate nějake poštovní česká republika známky na prodej od roku 1993 do roku 2003 děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.