Zaregistrován
25. 11. 2016
a tedy nejdražší i když malý je tento za 12litrů?
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
19. 4. 2014
Asi bude lepšie vratit sa k povodnej teme znamok.Ak su kontakty zohnat sa da aj ten Mauricius ,sice nie každy den ale z času na čas sa zaujimava vec objavi ,napr.tento Merkur.Priložim aj jeden z atestov.
kolo101 asi bude poznat,mnohi ešte asi ani nevideli.To je to prave čaro investicie do znamok,rano sa zobudiš zvoni telefon a vec ktoru si 20-30 rokov ani nevidel ,zrazu može byt tvoja.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
28. 10. 2015
Tak vidím,že konečně se ,,maže med kolem huby,, filatelie zabodovala a tazatel bude v sedmém nebi při představách mít něco takového s jeho vidinou skvělých investic... 😉😆
Ikdyž mám dojem,že taková náhoda je jen pro vyvolené a zkušené...
Gratuluji majiteli a tiše závidím, ikdyž filatelie jde mimo mne....
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, teď je třeba v aukci jedna málo vídaná, velmi málo vídaná, spíš vůbec nevídaná, známka - vyvolávací cena 220 €, katalogová 15 000 Kč (cca 577 €, ale tak, záleží i na tom, jaký katalog vezmeme), aktuální limit je 950 € (a k tomu budou poplatky), 7 lidí přihazovalo. Jiná položka je v relaci 1300 € - 70000 Kč (cca 2692 €) - 2700 € (4 lidi).
Zaregistrován
21. 12. 2015
Tady nekdo psal, ze u nas jsou problemyu s falzama - ja si myslim, ze prave u nas se ty falza odhaluji hodne. Proto nekdo muze mit pocit, ze to tady falzama jen kvete. Ale opak je pravdou - vetsina se odhali, protoze tady jsou docela velke kolektivni znalosti. IMHO.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Problémy s falzama jsou všude už přes 100 let, ale takové ty výrobky WSF! na Aukru... Jako jistě, skutečného sběratele to asi těžko zmate, ale takový nějaký investiční, který to bude kupovat jako "mince" z českého mincovního obchodu nebo národní pokladnice...
Zaregistrován
12. 10. 2010
m1234 napsal/a:
....rano sa zobudiš zvoni telefon a vec ktoru si 20-30 rokov ani nevidel ,zrazu može byt tvoja.
Je to jen můj mnohaletý dojem, ale myslím si, že obecně jde min. 75% (investičně) zajímavého materiálu mimo veřejný trh (aukce, obchody), ale přímým kontaktem mezi sběrateli či přes prostředníky.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Nedokáži určit v jakém procentu se tak děje, ale je pravdou, že část velmi kvalitního sběratelského materiálu mění majitele tímto způsobem.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
19. 4. 2014
To percento nedokažem odhadnut ale je to fakt ,tie ponuky ktore sa dostanu ku mne a k zopar mojim kolegom su toho jasnym dokazom a to samozrejme je len kvapka v mori proti tomu čo všetko sa takto zobchoduje.Dostat sa ale do priazne ludi ktory disponuju tymto materialom ,trvalo roky.Ked sa však presvedčia že to čo ponukaju sa aj zrealizuje tak radi pridu s dalšou ponukov.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
voidik - tu maš pribeh jednej znamky ktora roky fascinovala obchodnikov aj s vyvojom jej ceny ,prakticky od 0.
https://www.davidfeldman.com/2015/02/british-guiana-1c-magenta/
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.