Zaregistrován
25. 4. 2008
Objavila objavilaaa len z reci dvoch panov co su nestastny ze sa napisala ista kniha od pana G.CHLAPOVICA to bolo reciiii a pomahal mu pri tom pan PEKAREK ,SUSTEK a PODOBNY ZASVETENY LUDIA ALE O TOM SA NEPISALO.Iba ze to je kniha pre spekulantov nemam pravdu?TO JE KRAASNEEE! A CO SI MAME MYSLIET MI TU NA SLOVENSKU? LUDIA CO ZBIERAJU TIETO JAHODKY SU POBURENY A NEMAJU NA NICH PEKNEHO SLOVA TO MI VERTE!
Zaregistrován
26. 7. 2007
ja ti verim😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
11. 1. 2008
grofik - měl jsem na mysli třeba měděný odražek bansko-šťiavnického zlatníku, který se tuhle objevil na Aukru a uživatel nabízel hned několik kusů.
...a lidi, kterým já fandím, rozhodně nepatří do kategorie sběratelů 😋
Zaregistrován
16. 2. 2007
Ale, nějaké novodobé šmuky... sbírejte raději středověk...🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Svejk; údajne na jar sa našiel dosť značného množsta poklad mincí pri Kremnici tak je celkom možné že to bola súčať nálezu.
😞 😞 Mňa škrelo😠 ,že som mal info dosť neskoro.😞
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
11. 1. 2008
grofik - mám za to, že jsem je tam viděl ještě před 2 týdny, jestli si dobře vzpomínám, byly k dispozici ihned za 30000kč/ks.
Mě právě trochu udivil ten přenádhernej stav všech mincí....ale možné to samozřejmě je.
Minulej rok jsme při kopání okolo baráku u jednoho kamaráda taky narazily na plechovku se 4kg mincí, ale odstranit špínu tak, aby vypadali k světu byl neskutečnej vopruz.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Suhlasím ,kvalita mincí hodne záleží od ich uloženia pri ukrývaní pokladu🙄
Faktor č.2. je kto to nájde ,už som videl chlapa čo si cca 200 tis. mincu dal prevrtať a nosí ju na krku,no nezabil by som ho.🙂 pritom nevie čo vlastne má.
Nakoniec každý kto sa zaujíma o nejakého koníčka má vlastné skúsenosti.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
11. 1. 2008
Teď je na Aukru Raxalpa FJI a taky má poškození od řetízku, což je věčná škoda....ale dřív se to takhle prostě dělalo 🙄
Zaregistrován
25. 4. 2008
Inak pre poucenie v KREMNICKEJ Mincovni
sa nenachadzaju raznice z dob rakuska uh. lebo ked sme zacali fungovat konecne samostatne tak si ich Hungaroni pobrali.Takze raznice su iba od cias Ceskoslovenska.Ak neverite tak si to overte:)
Zaregistrován
11. 1. 2008
Tak katalog prosincových aukcí Aurea už je na světě a je to jak jsem očekával, 25h. 1932 je zpátky....a nebude to zřejmě jediná věc, co se takhle točí 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.