Zaregistrován
7. 5. 2008
Chtěl jsem se zeptat v jakém nákladu byly vyraženy,protože za poslední měsíc sem na ně narazil už 8x.Dík všem
Zaregistrován
20. 9. 2008
Dle plánu má být letos vyraženo v Jablonci 10 milionů kusů 50Kč 2008.
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Denarius: kde se dá takový plán sehnat/najít - já marně pátrám po počtech ražených kusů od roku 2005 do současnosti a nikde to není.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Je pouze informace o padesátikorunách z odkazu který sem dal již před časem oliver:
http://www.czech.cz/cz/zpravy/ekonomika/padesatikoruna-se-bude-razit-v-cesku-jako-posledni/
- jinak musíme asi počkat až vyjde nové vydání Moravce.
Zaregistrován
21. 1. 2008
10mega to je hukot a ty blbci na aukru za ni chtěj až 250 korun a ještě drza napíšou že je to parita
Zaregistrován
31. 8. 2008
Dobrý den, vím, že je toto téma o 50,-Kč z r.2008, ale nechci to tu zbytečně zahlcovat novým, když mám dotaz na 50,-Kč z roku 1994, 1995 a 1996. Zajímalo by mne totiž, jakou mají podle vás (a podle katalogu - na tyto mince jej nemám) cenu, mám 1ks mince z r.1996 - ražební lesk, 1ks mince z r.1996 - velmi dobrá, ale poškozená oběhem, 2 ks mince z r.1995 - velmi dobré z oběhu, krásně zachované veškeré detaily, 1 ks mince z r.1995 - horší z oběhu, 1 ks mince z r.1994 - nádherná z oběhu, ale nemá ražební lesk (má ale nádherně zachované detaily), 2 ks mince z roku 1994 - horší z oběhu, zajímalo by mne, jakou může mít každá cenu a zda to má cenu dávat na aukro, nebo jiný aukční server, předem děkuji za odpověď.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Právě jsem na poště obdržel nažpět z nově otevřeného bankovního sáčku 50Kč 2009 v RL....má někdo informace, kolik jich bylo vyraženo(tedy zda ponechat či utratit?)??? 😃
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
31. 8. 2008
Takových mi prošlo rukou nespočetně.
A divím se, že zrovna Vy to nevíte ;-)
Asi tři jsem si nechal, protože se mi líbí, ale jinak je jich hodně, žádná vzácnost.
To samé u ročníku 2008, ale tam jich je o něco málo méně.
Zajímavější by byl ročník 1993, kde se v tomto stavu už moc často nevidí, mně se poštěstí tak jedna ročně).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
14. 11. 2008
Asi to nebude taková vzácnost. Konkrétní údaje mi nejsou ještě známy, ale na základě tabulek z ČNB si lze vždy udělat odhad prognóz pro další rok..
http://www.cnb.cz/cs/platidla/obeh/pocty_minci_obecny_kov.html
http://www.cnb.cz/cs/platidla/obeh/struktura_/index.html
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
MMER3 napsal/a:
Takových mi prošlo rukou nespočetně.
A divím se, že zrovna Vy to nevíte ;-)
...
Já to nevím, protože to neslpeduji(ani tyto moderní věci po roce 1918 nesbírám) ! ! !
Jinak že je 2008 hned po 1993 nejběžnější vím, a ani zde nečekám(vzhledem k tomu, že se už netisknou papírové) žádnou vzácnost, šlo jen o ujištění 😎
P.S. Ty znáš snad jejich náklad? Tak kolik jich je??? 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.