Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 5. 2011
Nevím jak se spojit s administrátorem, proto bych chtěl touto formou požádat o radu : omylem jsem napsal chybu v e-adrese, jakým způsobem to mohu opravit?
Děkuji.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Najeď do svého profilu, zadej "upravit profil" a tam to jde😆.
Zaregistrován
12. 5. 2011
Dejvy, díky za radu, zvládl jsem to. (PC není moje "parketa".) Ještě jednou dík.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Jako počítačový antitalent mám dotaz- jakým způsobem si dát obrázek pod přezdívku??? Prosím, pokud možno vysvětlit jednoduše 😆 😆 Popř. je-li zde někde na to odkaz. Děkuji
Zaregistrován
9. 3. 2010
Treba byť prihlásený.
- Nastavení (na hornej lište druhé tlačítko zľava)
- Upravit profil (v menu pod hornou lištou)
- Adresa ikonky (do toho políčka treba zadať webovú adresu stránky kde je ikonka uložená)
Poznámka: Moderátori upresnia, ale je dôležité, aby veľkosť ikonky nebola veľká (28x28 pixelov ???).
PS: korunka - zasa kto z nás vie pekne maľovať :-)
Zaregistrován
6. 11. 2008
a nebo si ji pěkně namaluj štětečkem na monitor...😆
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
28. 6. 2008
:lol:
Zaregistrován
28. 6. 2008
..to je právě to, co nechápu. Když to mám na svém monitoru, tak ten obrázek musím uložit do nějakého webového úložiště obrázků?
Zaregistrován
12. 2. 2011
ano ulozis to na to uloziste a potom ten odkaz vlozis sem.
hlavne to uloziste musi byt aktivni,kdyby posleze nebylo aktivni tak se nezobrazi ten obrazek
Zaregistrován
28. 6. 2008
Jo, tak jsem ještě zjistila, že obrázek neumím ani zmenšit na požadovanou velikost bez toho, aby byl vůbec vidět 😲 Jinými slovy, při zmenšování na požadovanou velikost se zmenší tak, že je šíleně maličký, asi na to nemám vhodný program 😞 Je admin kompetentní k tomu zasahovat do osobního nastavení? (že bych mu ten obrázek poslala) Protože jak to tak pozoruji, tak to vložit sama asi nezvládnu 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.