Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#71 - 3. 11. 2016, 14:34
Myslim si že vaše hodnotenia tu na fore su velmi profesionalne a spravne.Ale toto posledne je zatial najspravnejšie - aspon ja to tak citim.

Altmann napsal/a:

Neodcházím, to překvapení zlým člověkem jsem si již vyřešil. Zlounům se ustupovat skutečně nemá.

Hmm. A čil v nemom úžase šeci paneme na riť.

m1234 – uvediem tri príklady:

1. Ocenění a určení vyznamenání a medailí prečítaj si úvodný príspevok a potom odpoveď #5 a #6
2. železný kříž ek, NEKOUPIL JSEM ŠMEČKA? pozri príspevok #2 a záver príspevku #9
PS: A príspevok #5 v tejto téme snáď ani nepotrebuje komentár ...
3. Členovia, zrelí na blokovanie - celé toto extempore zo strany Jungeho alis Altmanna tiež komentár nepotrebuje.

Toto ty považuješ za prístup a jednanie profesionála ??? Ja teda nie !!!
Tu na fóre je veľa členov, ktorých vedomosti a jednanie s ľuďmi sa dajú považovať za profesionálne a ja si ich moc vážim. Ale žiaľ Altmann k nim určite nepatrí!

Tak ja si teda konanie profesionála, čo sa týka odborností odpovedí, akým spôsobom sú podávané a jednania s ľuďmi predstavujem inak. Ale možno si len obaja pod pojmom profesionál predstavujeme niečo iné. A to jeho samozvané stavanie sa do pozície nespochybniteľného odborníka ... On by pri svojej nafúkanosti a egocentrizme nemal problém napríklad ani prijať ponuku stať sa v odbore súdnym znalcom. Ty si vieš predstaviť čo by to mohlo spôsobiť ???

Od profesionála, alebo človeka, ktorý sa pasuje do pozície samozvaného kráľa Československej faleristiky (alebo minimálne do pozície jedného z nich) by som na verejnom fóre očakával, že svojím vystupovaním a formuláciou svojich reakcií a odpovedí prejaví vyšší kus profesionality, ako je tomu doteraz.

PS: Admin by mohol pouvažovať nad založením novej témy na hlavnej stránke fóra a mohla by sa volať PLAKÁREŇ. Tam by sa Altmann mohol chodiť vyplakať a tí čo majú s ním súcit by ho tam mohli poľutovať.

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#72 - 3. 11. 2016, 16:12

Ešte si dovolím pridať k tomu môjmu príspevku jednu dôležitú poznámku.

Poprosím všetkých čitateľov (vrátane m1234) aby ho brali ako môj subjektívny názor a nie ako nejaké nespochybniteľné konštatovanie. Každý má právo na svoj názor a ja som napísal ten môj. Ak má niekto na to iný názor, tak ja ho rešpektujem a akceptujem. Nikoho nenútim sa s mojim názorom stotožniť.

Nemám chuť sa viac "kauze Altmann" venovať, rozoberať to, a vracať sa k tomu.
Amen.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován
6. 1. 2013

#73 - 3. 11. 2016, 16:15

Já se Brettovi omlouvám, je velmi chytrý až geniální. I když jsem jej nejmenoval, on pochopil. Vždy si rád přečtu rozumbrada tohoto typu, Všude byl a všemu rozumí. Vedle něho si říkám, kdo jsem jak se mu mohu rovnat, je tak geniální, co zde hledá u nás plebejců. No, ale potom mi je jasné. Jeden genius na stovky normálních je jakási norma. Tak mu hezky poděkujeme a život jde dál.😎

Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován
6. 1. 2013

#74 - 3. 11. 2016, 16:17

Jejda, jejda, klidně rozebírejte, vracejte budeme jen rádi, když nás všechny poučíte. Jsme jen zrnka písku stojící proti velmi chytrému pánovi. Víte, že to myslím vážně, bez legrácky.

Ladislavaliev@atlas.cz

taho

Uživatel

Zaregistrován
7. 2. 2011

#75 - 9. 11. 2016, 15:42

pro Brett:
Já jsem si vždy myslel, že je to česká vlastnost, že někdo udělá chybku z x tisíc rozhodnutí a za tu se ještě omluví a my hned běžíme a kopeme do něj a těch x tisíc dobrých rad je rázem zapomenuto.
Až budu o medailích vědět tolik jako kolega Altmann o faleristice a další kolegové, kteří radí v mincích, tak mi bude pršet do nosu a nebudu se stydět 🙂

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#76 - 9. 11. 2016, 16:31

taho - ako som napísal - rešpektujem, iný názor a pohľad na vec. Ja som napísal ten svoj 😉
Mohli by sme to tu donekonečna rozoberať ... Ja som len reagoval na m1234 a na názor, že jeho odpovede sú profesionálne ... Tvrdiť o krabičke z ruských hodiniek, že je to originál etua k vyznamenaniu ... Ale na omyl má samozrejme právo - kto niečo robí má právo aj na omyl. Ja nemám problém s Altmannovou odbornosťou - vie toho viac, ako dosť - problém je niekde inde ...

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#77 - 9. 11. 2016, 16:45

Hmmm Altman je dobrý odborník ,neviem prečo Brett si ho vybral za svojho obľúbenca ?🙄

Neviem moja rada do života ako staršieho človeka ; ja som prestal pôsobiť v minciach Uhorska a skoro vôbec tam neprispievam ...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#78 - 9. 11. 2016, 17:04
Hmmm Altman je dobrý odborník ,neviem prečo Brett si ho vybral za svojho obľúbenca ?🙄 Neviem moja rada do života ako staršieho človeka ; ja som prestal pôsobiť v minciach Uhorska a skoro vôbec tam neprispievam ...😉

grofik - tu v tejto téme boli moje dôvody rozpísané podrobnejšie - Ty si to vymazal - nie ja (príspevok #29) ja som navrhoval tú diskusiu presunúť ... Ale ak by som to musel zhrnúť do jednej vety, tak mám problém s jeho povahou, jeho jednaním s ľuďmi a jeho vystupovaním tu na fóre...

Voloda17

Uživatel

Zaregistrován
20. 10. 2016

#79 - 9. 11. 2016, 17:15

Tady je mazání národní folklór. Kdyby jste si nebyli jistí, který národ, tak slováci napoví😉

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#80 - 9. 11. 2016, 17:24
grofik - tu v tejto téme boli moje dôvody rozpísané podrobnejšie - Ty si to vymazal - nie ja (príspevok #29) ja som navrhoval tú diskusiu presunúť ... Ale ak by som to musel zhrnúť do jednej vety, tak mám problém s jeho povahou, jeho jednaním s ľuďmi a jeho vystupovaním tu na fóre...

to Brett ; skús nečítať príspevky čo ti nesedia , prípadne "hoď" nejaký vtip do tlachárne ???.

Voloďa dúfam po zmene prezidenta v USA stratíš politický azyl a vrátiš sa tam odkiaľ si prišiel.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.