Pokiaľ je to možné vidieť osobne a zvážiť na presnej váhe, tak mi daj vedieť na fidzi_@post.sk (ano je to s podčiarovníkom)
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
mozna by bylo zajimave, kdyby majitel mince jen pro kontrolu, jak mu vazi vaha, zvazil napr. i petikorunu a desetikorunu (resp. nejaky cent ci euro) - a neni treba to nikam posilat. pri udavane hmotnosti 0,5 g a s odhadovanymi rozmery by mince nemohla byt ani z hliniku (pri dane tloustce by prumer musel byt cca 2/3tinovy, aby mince vazila jen 0,5 g). coz si mozna nekteri uvedomuji a budi to v nich jiste nadeje. jeste by to mohl byt nejaky pokoveny plast ci podobna "blbinka". celkove tu nesedi vic veci, ale jsem zvedav na rozuzleni, tak vic komentovat nebudu.
zda se. proto by prave bylo zajimave vedet, jak ta vaha vazi (resp. zda nevazi v nejakych jinych jednotkach, i kdyz na oz ani karaty to nesedi)
activix: ta mince je nejspíš v pořádku. Pokud chceš, napiš mi mail, mám shodou okolností stejný typ ve sbírce, tak ti pošlu foto a můžeš sám porovnat. Ta váha 0,5g je samozřejmě blbost. Můj mail mince01@seznam.cz
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.