Zaregistrován
15. 2. 2015
Toho povídání nebude na každém albovém listu tolik , na některých určitě žádné 😉 chtěl bych mít listy trošku jinak zpracované proto to povídání 🙂
Zaregistrován
15. 2. 2015
Takto nějak vypadají ty listy bez povídání. 😉
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Esli do teho možu, byť jako v podstatě naprostý laik 😎 , zasáhnout, tak i když jsem pochopil, že rozvrstvení má připomínat šipku, musím napsat, že se mi to příliš nelíbí. Tak nějak to nesedí mému estetickému cítění. Ale je to můj názor a dojem a netvrdím, že je správný.
Zaregistrován
15. 2. 2015
No ono to tak tak nějak vypadl ten tvar šipky ale schválně sem jí nedělal . Když na to tak koukám tak to chce asi fakt trošku doladit 😎
Zaregistrován
21. 10. 2012
Celkom pekné.
Každý nech si robí podľa toho, ako sa to jemu páči.
Ja by som to napríklad zarovnal takto:
Obrázky:
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pro spoustu lidí takové malé nepříliš zajímavé vlákno, ale pro mě za 1!!! Naprosto se zde ukazuje, že sto lidí- sto chutí. A to je dobře. Každý si to přionačí tomu svému naturelu a výsledkem je radost nad dílem a taky pochvala od druhých. Já bych tam nechala i ty popisy. Přeci jen, ty listy nebude prohlížet vždycky jen odborník, který to má v malíčku, ale třeba taky já a já chci vědět přesně, co to je zač. Chci si prostě přečíst, že je tam jiné zoubkování (a proč) a jiné zajímavosti. Beru to z pohledu exponátu, což toto samozřejmě není, ale i tak no...... sto chutí 😉
Zaregistrován
15. 2. 2015
Tak jsem ten list trošku překopal něco vyměnil a něco přidal , hlavně text 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
9. 2. 2008
Takto se to líbí mně. Paráda. Nezavděčíš se, ale všem 😃
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tož toto je výrazně lepší. Akorát v prvním řádku popisu bych napsal "jejichž" a asi bych všechny ty texty hodil na střed.😎
Zaregistrován
15. 2. 2015
Tak jsem doladil i ten dopis do Švédska. Zapomněl jsem naskenovat zadní razítka na dopise tak snad sem na nic už nezapomněl. 😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.