Zaregistrován
20. 9. 2008
To Nerva: Díky moc za info.
To Archypov: Přestože dělám bohemiku víc jak 25let tak antické mince se mi vždy taky velmi líbily, ale spíš jsem si je jen prohlížel na aukcích. Teprve v poslední době mě to nějak víc chytá u srdce, možná po přečtení pár knih o antice, nevím.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Hmm zbieranie antických mincí je "čerešnička na torte" tam človek nikdy nemôže povedať ,"Mám všetko"
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Co tomu říkáte? Nový aukční rekord za sestercius.
http://www.ngsa.ch/
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Denarius: jj, vím - slušná pecka a ten Athénský statér taky nebyl za pakatel ;-)
Zaregistrován
6. 11. 2008
Denarius:
Asi nejcitovanější na republiku bych řekl je Crawford: Roman Republican Coinage a nově v Německu v roce 2003 vydaný Rainer Albert - Die Munzen der Romischen Republik, stojí 30 Euro, ten je pro naše podmínky více jak dostačující a u každé mince má i citace k označení v Crawfordovi a Searovi. Obsahuje 1762 republikánských mincí, má jmenné i opisové rejstříky a ocenění ve dvou zachovalostech v Euro 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 11. 2008
[
Zaregistrován
6. 11. 2008
[
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tak mi přišel o víkendu pod ruku tento As Nerona, sice běžný typ, ale myslím naprůměrný stav. Co radíte, ponechat si nebo prodat...???
Zaregistrován
20. 9. 2008
Alberta jsem si již pořídil, němčině přece jen líp rozumím. Mince jsou popisovány v časové ose, velmi dobře se hledá i dle jmenného seznamu, jsem s ním spokojený.
Zaregistrován
7. 6. 2007
Ten Nerin je slusnej a Nerina neni nikdy dost... Rozhodne nechat. Lepsiho budes spatne shanet nebo se nedoplatis😉
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.