Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 2. 2008
Nejsem filatelista, sbírám mince, nicméně sem tam si jen tak pro radost nějakou známku pořídím,
tato mi trochu zrychlila tep, krása. 😉
Zaregistrován
23. 3. 2009
Viktorie na Viktorii vypadá luxusně.
Zaregistrován
29. 8. 2012
Známka z roku 1875 zoubkování 12 1/2 !
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
řekl bych primitivní celkový padělek pro oklamání začátečníků...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
29. 8. 2012
Tak to těžko , opravdu tady něco psat a něco vystavovat, tak si připadám jak hňup. Panu dokanalému se něco nezdá. Tady opravdu nemá cenu nic ukazovat. Končím. S pozdravem.
Zaregistrován
23. 2. 2009
Má ta známka průsvitku CC s korunou?
Zaregistrován
23. 2. 2009
Tady je odkaz na jednu nabídku:
http://www.rhodesia.co.za/Item.aspx?ItemID=160
Detaily na známce jsou krásně viditelné, což se bohužel o Tvojí říci nedá.
Na Tvém místě bych se neurážel, prostě padělky má ve sbírce asi každý - někdo více a jiný jen několik. Jedině osvětou je můžeme identifikovat. Pokud by to našel znalý juryman třeba v exponátu, tak to nejenom znamená ostudu pro vystavovatele, ale také třeba vyřazení z hodnocení. A že se to už několikrát stalo mohu potvrdit.
Zaregistrován
7. 6. 2010
no neviem, papier mi pride hrubsi a linie v kresbe tak isto... netreba sa urazat, ked mas nieco zaujimave tak to sem hod :-) ja sa rad pokocham!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
6. 11. 2008
zde je ta fotka z odkazu Ikanka (ta je jasně pravá)
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
31. 5. 2011
maniac2728: Při srovnání s druhou známkou skutečně ta tvá vyhlíží jako padělek (ať už jde o méně detailně prokreslenou kresbu nebo třeba o rozdíly u písmena G). Každopádně i tak je to z mého pohledu zajímavá známka a říkám si, zda byl padělek vytvořen ke škodě pošty nebo ke škodě sběratelů🙂 Pokračuj dál v ukazování svých známek, rád si je prohlížím😉 A že sem tam vyplave na povrch padělek, nebo známka, kterou za padělek někdo považuje, to tě přece nesmí rozhodit (tedy pokud jsi tu známku nekupoval jako pravou za velký peníz). Také mám doma jednu známku, u níž se obávám, že jde o padělek, ale moc bych si přál, aby tomu tak nebylo (Pof. 35a, **).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.