Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 10. 2007
:D Moc pěkné, jen první v pořádí panovníků Václav,není vidět úplný název, velikost písma by mohla být o trošku menší,ale určitě mi nevadí. Jinak super !
Zaregistrován
20. 7. 2007
Písmenka jsem trochu zmenšil, ať nemusíte moc hudrat. Optimalizace pro IE teprve bude. Do té doby používejte rozumný prohlížeč - např. FireFox 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
20. 7. 2007
no dobrá tedy, když ne FireFox tak Operu 😋 , ta také zobrazuje správně
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
9. 1. 2008
Graficky je to pekny, mas pochvalu 🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
zdar, nemám mmoc času na podrobnější analýzu, ale na první pohled je to good ... on tu ještě někdo používá IE?? ty fole jsem myslel, že už žijeme ve 3. tisíciletí😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
Lidi, ja nechtel bejt sprostej, ale tyhle priblbly keci vo IE me trosku s***. Nebudu se s nikym hadat o jeho dojmu s tim co je a neni lepsi a co umi a neumi to a ono. Nebudu z pozice programatora obhajovat ani jedne ani druhej, pac prasata sou na obou stranach. Jen pro priklad tem, kteri tyhle silacky reci nechapou a ted se desi, co ze delaji spatne, ze uz nemaji nejnovejsi FireFox nebo Operu:
napr. na moje numismaticke webovy stranky chodi navstevy s nasledujicim zastoupenim prohlizecu:
MSIE 6.0 - 32.4 %
MSIE 7.0 - 29.7 %
Gecko - 29.7 %
Opera 9.x - 8.1 %
coz odpovida 60 % uzivatelu s IE !!!
a na moje chemicke, ktere jsou (s nadsazkou) navstevovany predevsim pocitacove vice gramotnymi vysokoskolaky (v realu je to tim, co maji studenti na kolejich apod.):
Gecko - 37.8 %
MSIE 6.0 - 31.1 %
MSIE 7.0 - 15.6 %
Opera 9.x - 15.6 %
coz odpovida pres 45 % uzivatelu s IE !!!
takze nevim jak pro vas, ale pro me jsou minoritni uzivatele Opery. stranky, ktere delam nove (nejsou to ty vyse zminene) se snazim optimalizovat jak pro IE tak pro FireFox... Na Firefox nenadavam, ale k jeho chvale mam HODNE daleko.
IE tady je a jeste dlouho bude a at uz je vas nazor na nej jakejkoliv (ani muj neni 100% kladnej), jeho ignorovanim a zesmesnovanim tenhle fakt nezmennite a jen bojujete s vetrnymi mlyny...
Zaregistrován
12. 10. 2007
:roll: Tak z toho všeho co jsi tu napsal Oli,asi nejvíc rozumím těm větrným mlýnům.😁 😉
Zaregistrován
20. 7. 2007
to Oliver: neboj, já vím, jaké je zastoupení používání prohlížečů v ČR. Na mých stránkách je poměr 60% IE, 30% FireFox, 10% ostatní. A to je v Čechách používání jiných prohlížečů než IE na vysokém procentu.
Je ale pravda, že když něco píšu, tak to nejdříve testuji na FireFox (který i používám), potom na Opeře a naposledy koukám na IE. Ale i optimalizace pro IE vždy provádím a vím, že nutná. Stejný postup je i u webu pro pobočku. Optimalizace pro IE bude.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.