Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Velmi dobry a na instalaci vylozene primitivni je dle meho nazoru VNC Viewer (mam ver. 4.1.2) - uzivatele Linuxu by jej meli znat dobre, toto je verze pro Windows, ktery funguje podobne jako vzdalena plocha, ale neodhlasi druheho uzivatele (plus rada dalsich vyhod), takze se da snadno sledovat, co kdo dela a mit pri tom plnou kontrolu...
ja jej pouzivam pouze doma pro lokalni sit (pripojuji se ke svemu druhemu PC, ktery nema monitor a slouzi jako uloziste, dvd prehravac apod.)...
muzu doporucit...
Jinak vzdalena plocha a podobne neni totez jako vzdalena pomoc. Na tu pomoc neni treba nic instalovat, je to uz primo ve vidlych, jen se to musi povolit a pak spustit nakej balicek... ale uprime - nikdy sem to nepouzil...
Zaregistrován
22. 4. 2007
A akou rečou to hovorítě? 😕
Zaregistrován
7. 10. 2006
nechápu co bych měl vymýšlet, to je to přihlášení nějaká složitá věc? jestli ano, tak to nechápu .... to aby měl každý člen pobočky maturitu z PC😞 to musí být přeci jednoduché, každého počítačový svět nezajímá natolik, aby všechno věděl, mě stačí co vím teď a víc věcí k životu nepotřebuji, mám jiné zájmy, než pořád něco ladit a zkoušet ...
takže dokud ta registrace nebude taková, že ve vstupních přihlašovacích údajích bude např. nutno zadat data, podle kterých si někdo ověří, že jsem členem pobočky a potvrdí mi jednoduše registraci, tak holt na ty stránky nebudu chodit, nebudu si nic prohlížet a budu jenom "mrtvý" člen, který bude platit příplatky .... jestli to takto chcete, pak už k tomu nemám co říci😞
Zaregistrován
20. 7. 2007
Proč by musela být registrace na stránky? Jakmile bude mít budoucí uživatel zaplacen roční příspěvek, založím ho jako uživatele a přiřadím mu vstupní heslo, které si bude moci změnit (to jsem již psal). Pokud stávající uživatel nebude chtít být členem do budoucna, prostě ho jako uživatele zakážu a již se nepřihlásí.
Přihlášení je připravené jako všude jinde. Zadám své jméno a heslo. Naprosto standardní způsob, na kterém není co vymýšlet.
Školení není o ničem jiném než o vkládání nových článků a obrázků.
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak v tom případě není co řešit ... akorát že teď nevím, jaká je adresa webu, páč mi zkolaboval PC a musel jsem si koupit jiný, čímž jsem přišel o oblíbené stránky ... a cnspg.cz neexistuje .....
Zaregistrován
7. 10. 2006
jinak manuál by se měl stejně udělat a umístit ho normálně na web, kde by byl viditelný pro přihlášené uživatele, protože budou přicházet další lidi, tak aby to bylo kdykoli k dispozici😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, manual se neudela, ale bude ho muset nekdo udelat... a jen tomu, kdo vi, nakolik je to pracna zalezitost, aby to melo hlavu a patu, je jasny o cem mluvim...
mozna by to spis chtelo, aby se nekteri proste neco trochu vic naucili 😁
... to sem zas jednou neco rek a bude zle... 😞
btw. je otazka, zda manual neni zbytecny... ja delal navod na zpracovani obrazku... pouzil / pouziva ho tady vubec nekdo? tipuju, ze vubec...
Zaregistrován
20. 7. 2007
Souhlasím - manuál je zbytečný. Ten kdo bude chtít dávat nové články a nové obrázky mincí se to rychle naučí. Bude stačit pár minut povídání - očekávám, že bude stačit prezentace v KH. Pozdější členy to můžu naučit v průběhu několikaminutového rozhovoru, který je možné provést např. pomocí skype (žádné poplatky za hovor)
Stránky zatím nejsou přesunuty na doménu. Ještě není koupená, ale i to se stane.
Zaregistrován
7. 10. 2006
no dobrý no, tak už budu mlčet😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.