Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
jinak pokud máte někdo bílé peníze VJ, které ještě nejsou v databázi na našem webu, kde je dobře vyražen celý lev, tak bych také prosil kvalitní velké foto ... kacuro @ seznam.cz (samozřejmě bez mezer)
Zaregistrován
20. 9. 2008
Perfektní, nemám co dodat.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Překreslené je to dobře, ale já mám s těmi plnými lvíčky nepřekonatelný problém. Jendak se tam nedají tak dobře vystihnout klíčové detaily jako když se dělá klasická perovka a jednak to při tisku žere zbytečně moc barvy. Protože lvi pražských grošů, resp. obrázky jiných mincí budou klasickou perovkou - tedy alespoň se za to hodně přimlouvám - měly by být i drobné mince, resp. jejich obrázky jednotné napříč celou prací...
Zaregistrován
7. 10. 2006
no nevím, u těch malých penízků zase tolik detailů, které by plná kresba nevystihla, není ... nicméně pokud to bude vyžadováno, pak to bude muset udělat oliver, protože na perovku lva nemám nervy😃 takže Oli, garantuji Ti, že se z toho poser....😃
nicméně zatím všude v literatuře, kde jsem se s těmito plnými kresbami setkal, mi u drobných penízků vyhovovala ta plná kresba více .... ale to je samozřejmě věc názoru ...
Zaregistrován
10. 1. 2008
Vidím, že ses dal do malování. Záslužný počin. Taky jsem to zkoušel a není to nic jednoduchého.Myslím, že péroivky jsou lepší, ale těžší. Ale i ty vyplněné jistě nebudou k zahození. Pánbů ti to jistě oplatí na dětech.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
7. 10. 2006
olivere: máš to udělané opravdu pěkně, pokud tedy souhlasíš, pošlu Ti časem nějaké pěkné lvy na sperovkování😉 a tenhle kousek mi můžeš poslat do mailu v tom vektorovém formátu😉 děkuji
Zaregistrován
10. 1. 2008
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.