Moderátoři: smith

bozo

Uživatel

Zaregistrován
21. 2. 2011

#21 - 7. 3. 2011, 19:01

Dekuji vsem za nazor, ale my jsme si opravdu nic neobjednali, nezaplatili, neposlali zpet - jak mi napriklad prokazou, ze jsem dopis (uplne prvni, druhy, dalsi nabidky, upominky...) dostala? Vse prichazi obycejnou postou.... A kdybych tu prvni za 149 Kc uhradila, tak budou posilat dalsi a drazsi, ale nemaji ani objednavku ani jedinou reakci. Proto jsem se dotazovala ZetPe (uplne prvni prispevek) co se u nich v panelaku deje dal... Mince navic nesbirame ani se o ne nezajimame...

numismat

Moderátor

Zaregistrován
25. 7. 2006

#22 - 7. 3. 2011, 19:09

bozo: Pokud jste nic neobjednali a zasilky chodi obycejne, tak by opravdu nic hrozit nemelo. Presto bych mozna firmu kontaktoval s tim, ze vas obtezuji bezpredmetnymi upominkami a at si tedy ve svych zalezitostech udelaji laskave poradek. Ale je divne, ze by takovy hodnotny produkt posilali bez objednavky,
s tim jsem se jeste nesetkal.

numismat@seznam.cz

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#23 - 7. 3. 2011, 22:55

Hodnotny produkt🙂:):)

bozo

Uživatel

Zaregistrován
21. 2. 2011

#24 - 12. 3. 2011, 16:06

To numismat: nechci a nemuzu je vubec kontaktovat - tim bych neprimo priznala, ze neco prislo. Prvni zasilku poslali s tim, ze kdyz to nechceme tak to mame poslat zpatky. Ale s tim nemuzu souhlasit, delat neco navic, kdyz mi to svevolne poslali!!!!To je jejich problem, ne muj.

bozo

Uživatel

Zaregistrován
21. 2. 2011

#25 - 12. 3. 2011, 16:07

To tenzor: nemuzeme si cist podminky, kdyz nic neobjednavame

numismat

Moderátor

Zaregistrován
25. 7. 2006

#26 - 12. 3. 2011, 16:21

bozo: Jestli mince prisla obycejne (prisla ?), tak Vas chapu. (Jen se divim, ze by to takto bez objednavky zkouseli. Nemohl treba nekdo zfalsovat objednavku na Vase jmeno pisemne nebo telefonicky ???). No ja osobne bych mel snahu ujasnit si, na zaklade ceho posilaji upominky, kdyz zadna objednavka nebyla a nic nedodali.

numismat@seznam.cz

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#27 - 12. 3. 2011, 17:45

bozo: ok, pak jsou asi mentálně retardovaní, když posílají nevyžádané zboží obyčejnou poštou (tj. kde nejde ani zjistit, jestli to dorazilo) a následně zvyšují svou ztrátu dalšími zbytečnými dopisy... ale nechápu v čem je pak problém? Házet ty dopisy do koše? Snad jich nechodí deset denně, ne?

bozo

Uživatel

Zaregistrován
21. 2. 2011

#28 - 2. 5. 2011, 15:53

to numismat a tenzor: samozřejmě nemůžu vyloučit zfalšování objednávky, takže je zas s takovým klidem nemůžu házet do koše. Asi před měsícem přišlo od Creditreformu, že vymáhají dlužnou částku + poplatky, takže jsme se dostali skoro na 700 Kč. Hned jsem tam volala a ptala se za co to vymáhají. Když jsem pánovi řekla, že nic nepřišlo, nic jsme si neobjednali a nic nechceme, tak řekl, ať zatím nic neplatíme, že si vyžádá podklady na základě čeho to u nás vlastně vymáhají. Asi po 14 dnech jsem si u Creditreformu ověřovala co dál s tou vymáhanou pohledávkou a pán mi řekl, že je s ČMO špatná komunikace, žádné podklady neposkytli a pohledávek že je mnoho. A Creditreform s nimi z toho důvodu ukončil smlouvu, takže ze strany Creditreformu se už nemusíme obávat dalších represí či pohledávek. To však samozřejmě nemůžeme vyloučit ze strany ČMO. Holt spoléhají na to, že 75 letá paní nebude nic řešit a radši zaplatí....A pro klid bych to klidně i zaplatila (protože těch sedm stovek mi nestojí za neustálé obavy z budoucnosti), ale když to zaplatím, tak potvrdím, a teprve potom začnou posílat...7x za tisíc nebo 14x za tisíc...nebo víc?

dědek

Uživatel

Zaregistrován
23. 3. 2009

#29 - 2. 5. 2011, 18:44

Vřele doporučuji poradit se s odborníkem.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů http://adr.komora.cz/
Sdružení obrany spotřebitelů http://www.spotrebitele.info/
Sdružení českých spotřebitelů http://www.konzument.cz/

Do té doby na ně vůbec nereagujte.

Česká obchodní inspekce v jiném případu radí: „Z naší zkušenosti vyplývá, že komunikace s nepoctivým obchodníkem je naprosto neúčelná, poškození uživatelé v ní někdy dokonce nevědomky i zhoršují svou právní pozici.“(Vyjádření a doporučení Evropského spotřebitelského centra k dotazům týkajícím se společností Pro Content, Web Content, Online Investment Group)

dědek

Uživatel

Zaregistrován
23. 3. 2009

#30 - 2. 5. 2011, 19:19

P.S.: Nemáte se myslím čeho obávat.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.