Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 2. 2006
Dracku, v sekci Světové poštovní známky založil Z. Jindra diskuzi o Buchaře a Chorezmu, protože tyto známky jsou kapitola sama pro sebe. Mám spousty materiálů, proč se jednoznačně stavím za to, že jsou to nezpochybnitelné ZZ, i když dosud nikdo neobjevil obálku, která by dokládala poštovní provoz. Napsal jsem i P.V., aby se zapojil do této diskuze. Třeba dojdeme k nějakému závěru kolem Buchary a Chorezmu, protože jsou to ZZ, na kterých téměř každý sběratel skončí. Škoda, že už se k tomu nemohou vyjádřit Hlinka a Mucha...
Zaregistrován
10. 2. 2006
Souhlasím se Zdeňkem Jindrou, že by Dráček měl více publikovat, protože neznám u nás žádného jurymana s výjimkou Ikanka, který by měl větší znalosti o ZZ.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Tak teď bych se měl asi urazit 👿
Zaregistrován
10. 2. 2006
Pardon, omlouvám se Dejvymu
Zaregistrován
10. 2. 2006
Kromě Dejvyho i náš juryman J.Š. má dobré znalosti o ZZ.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tu bude asi omyl, já vážně nejsem juryman, to vím jistě... 🙂
J.Š. myslíš z města NB nebo jiného?
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
8. 10. 2006
chtělo by to další sekci špióni - šifrování 🙂
Zaregistrován
21. 7. 2007
Pokud je JŠ odborník na ZZ, pak je to ten z NB (to je tedy věta).
Zaregistrován
21. 7. 2007
Ještě k Jaromírovi - netvrdím, že jsem odborník na ZZ, ale za ty roky, co se v blízkosti těchto lidí pohybuji, jsem už ledacos pochytil, takže vím třeba, co to znamená, když se někdo raduje, že sehnal Su-Peh. Rovněž když jsem měl v nabídce 2 známky Vancouveru, věděl jsem téměř jistě, že se dlouho neohřejí a kdo je ode mne vezme. Osobně se mi sbírání ZZ líbí, ale sám jsem do toho nešel, protože všechno sbírat nejde a už tak mám toho dost (ono stačí udržovat na nějaké úrovni 7 výstavních exponátů a další připravovat).
Zaregistrován
6. 11. 2008
Něco jako KGB na zasedání RVHP před rezolucí o EHS ??? 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.