Zaregistrován
4. 9. 2012
Čéče, pěkná moc sbírka zvířat, takto pohromadě to úplně láká, aby je člověk sbíral taky ;-)
Zaregistrován
28. 6. 2008
Misak- ano, prasátko a pak kozoroh, a ten pegas dole- ten se směje 😁 Tedy mně to připadá že má tlamu otevřenou dokořán a to směřující nahoru je ucho 😁
martinvangelis: .. je to moje oblíbená sbírka a jen tak mimochodem, ke zviřátkům mně tenkrát inspirovaly mince Mišáka.. ten je má také rád, viď Mišaku 😃
Být v lepším stavu, byla by to asi jiná podívaná, ale nejsem milionář a jsem závislák (když nějaké vidím...), takže radost dělají rozhodně😃
Zaregistrován
23. 11. 2010
Je to nádhera Korunko, přiznám se že vždycky když potkám nějakou hezkou minci z jeho bestiáře, mileniovku Phillipa Araba nebo Hadrianův cestovatelský denárek, tak se musím hodně přemlouvat abych do toho nezahučel. Když je tu vidím takhle hezky pohromadě, tak mě už zase svrbí ruce. Ach jo 😃
Zaregistrován
23. 11. 2010
Konec konců i ti "moji" Severovci mají hezkou rodinnou kolekci. Ta je ale bohužel tak trochu mimo můj rozpočet. Ale co, i tak si musíme občas udělat radost.....tohohle klučinu čekám každým dnem v poště.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2009
Ano Korunko Gallienova zoo je moje srdcovka🙂.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
21. 11. 2011
Paradni! Severovci jsou super. Ted se behem mesice v aukcich objevilo docela dost vzacnych Severovcu. Treba asi 5 minci jak je tam lod a kolem ni male lode a morske potvory. Zkousel jsem nektere z nich, ale bez sance nejak🙂
Zaregistrován
19. 4. 2014
Velmi pekny Geta.
P SEPT GETA CAES PONT
SECURIT IMPERII
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 11. 2010
jojo, LAETITIA TEMPORVM. Nad lodí je 4 x quadriga a pod ní snad pštros, medvěd, lev, panter, jelen, bizon a osel. Zobrazuje ludi Saeculares z roku 204, přesně 220 let po hrách pořádaných v roce 17 př.nl Augustem. Hodně hezký revers, já jsem se o ně ani nepokoušel. 😕
Zaregistrován
21. 11. 2011
Aha, ja vzdy myslel, ze vlevo pod lodi jsou nejaci morsti konici ci co. Vetsinou ty mince nejsou uplne v nejlepsi kvalite.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Opravdu krásný denárek, velká gratulace!! 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.